Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.4°C
4 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.3°C19.7°C
3 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C18.3°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
6 BF 53%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 48%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1 - 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Δοκιμασία του ΠΑΟΚ στη Λάρισα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1 - 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Δοκιμασία του ΠΑΟΚ στη Λάρισα

Κι οι δύο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος αγωνίζονται σήμερα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής. Ο ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη - πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο, πρέπει να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Λάρισας, που από την πλευρά της "κυνηγάει" τη συμμετοχή της στα "πλέι οφ". Στα αρνητικά για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου είναι ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ουάρντα - Κάτσε, που είναι "δανεικοί" από τον "δικέφαλο του βορρά".

Πιο εύκολο έργο έχει ο Ολυμπιακός, στην "πρόβα τζενεράλε" πριν την πρώτη αναμέτρηση με την Άρσεναλ για τους "32" του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς θα αντιμετωπίσει στο "Γ. Καραϊσκάκης" τον "ουραγό" Πανιώνιο, που μάλιστα θα παραταχθεί με πολλούς αναπληρωματικούς, για να προστατεύσει βασικούς του από πιθανές κίτρινες κάρτες, καθώς την επόμενη αγωνιστική παίζει με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Το ντέρμπι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί αύριο στο "Κλ. Βικελίδης" ανάμεσα στους "κιτρινόμαυρους" της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, τον Άρη και την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι θέλουν τους βαθμούς της νίκης για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά τη συμμετοχή τους στα "πλέι οφ", μετά την πρόκρισή τους στους "4" του Κυπέλλου Ελλάδας. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση και η ΑΕΚ, αναμένεται να γίνει ματς χωρίς σκοπιμότητες. Την επιστροφή στις νίκες θέλει ο Παναθηναϊκός, μετά από τρία αποτυχημένα αποτελέσματα, κόντρα στον Παναιτωλικό, που έχει μεγαλύτερη ανάγκη για συγκομιδή βαθμών.

Το πρόγραμμα του τριήμερου:

Σήμερα 5.15 μ.μ. Λάρισα - ΠΑΟΚ, 7.30 μ.μ. Ολυμπιακός - Πανιώνιος.

Αύριο Κυριακή 3 μ.μ. Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός, 5.15 μ.μ. Βόλος - Αστέρας Τρίπολης, Ξάνθη - Λαμία, 7.30 μ.μ. Άρης - ΑΕΚ.

Δευτέρα 7.30 μ.μ. ΟΦΗ - Ατρόμητος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL