Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.9°C26.6°C
3 BF 35%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.7°C25.3°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C22.7°C
3 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.8°C24.4°C
5 BF 51%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.4°C24.9°C
3 BF 31%
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / Προβάδισμα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / Προβάδισμα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και πήρε σοβαρό προβάδισμα για πρόκριση τους στους "4" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τον ΠΑΟΚ να προηγείται στο 34', αλλά με "ανύπαρκτο" πέναλτι! Ο Ινσούα έκοψε την μπάλα χωρίς να ακουμπήσει τον Πέλκα, που έπεσε (από την επαφή του με την... μπάλα) μέσα στην περιοχή και "ξεγέλασε" τον διαιτητή, αλλά και το VAR! To 1-0 έκανε ο Βιεϊρίνια.

Στο 71' ο Διούδης απέκρουσε σωτήρια τετ - α - τετ του Λάμπρου αποκρούοντας με το πόδι, αλλά στο επόμενο λεπτό έγινε το 2-0. Σε μακρινό φάουλ του Βιεϊρίνια ο Βαρέλα νίκησε τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού και σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Πέλκας (62' Λάμπρου), Σβιντέρσκι (82' Άκπομ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Ανουάρ (77' Δώνης), Μπουζούκης (81' Περέα), Χατζηγιοβάνης (51' Νάγκι), Ζαχίντ, Μακέντα.

Παναιτωλικός - ΑΕΚ 1-1

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν στο Αγρίνιο Παναιτωλικός και ΑΕΚ και η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ. Καλύτερη στο α' ημίχρονο, η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 34', όταν μετά από χτύπημα φάουλ του Μάνταλου ο Λιβάγια στο δεύτερο δοκάρι "γέμισε" με κεφαλιά στη μικρή περιοχή κι εκεί ο Σβάρνας με νέα κεφαλιά νίκησε τον Χέσους Φερνάντεθ και πέτυχε το 0-1.

Στο 36' ο Παναιτωλικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Κέβιν Γκαρθία, κάτι που πέτυχε στο 60'. Ο Τσιγκρίνσκι έδωσε λάθος πάσα στον Ρόσα κι αυτός τροφοδότησε στο ύψος την περιοχής τον Ντάουτα, που με δυνατό σουτ νίκησε τον Τσιντώτα (1-1).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Χεσούς Φερνάντεθ, Μαρσιάλ, Μαλής, Σίεστεντ, Κέβιν Γκαρθία, Ντάλσιο, Τζανακάκης (75' Τσιγγάρας), Φάρλεϊ Ρόσα, Ντίας (80' Ταχάρ), Μουνιέ (63' Αλβάρεζ), Ντάουντα.

AEK: Τσιντώτας, Βασιλαντωνόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Σβάρνας, Χουλτ, Σιμόες, Σαμπανάτζοβιτς (64' Σιμάνσκι), Μάνταλος, Λιβάγια (86' Χριστόπουλος), Αλμπάνης (24' λόγω τραυματισμου του Αραούχο).

* Σήμερα ολοκληρώνονται οι πρώτοι αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με την αναμέτρηση (7 μ.μ.) Άρη - Ατρόμητου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL