Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.7°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.7°C24.9°C
1 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C21.6°C
4 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.9°C24.0°C
3 BF 33%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1 - 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Άρης - ΠΑΟΚ σήμερα, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός αύριο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1 - 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Άρης - ΠΑΟΚ σήμερα, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός αύριο

Φάση από τον αγώνα του πρώτου γύρου ΠΑΟΚ - Άρης 2-2...

Δύο μεγάλα ντέρμπι γοήτρου αλλά και βαθμολογικής σημασίας διεξάγονται στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ σε Θεσσαλονίκη και Νέο Φάληρο. Σήμερα στο "Κλ. Βικελίδης" ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και αύριο στο άδειο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ από την προηγούμενη αγωνιστική βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας και έχει συμπληρώσει 51 αγώνες αήττητος στο πρωτάθλημα. Για τον "Δικέφαλο του Βορρά" θα ήταν ιδανικό να νικούσε, κάτι που είχε κάνει και πέρσι (1-2), αλλά και μια ισοπαλία δεν θα ήταν κακό αποτέλεσμα, αφού θα διατηρούσε το αήττητο και θα παρέμενε στην κορυφή της βαθμολογίας ανεξάρτητα από αποτέλεσμα του αυριανού ντέρμπι των "αιωνίων". Από την πλευρά του, ο Άρης είναι "κακός δαίμονας" του ΠΑΟΚ, καθώς δύο χρονιές έχει πάρει ισοπαλίες στην Τούμπα (1-1 και 2-2), ενώ πέρσι θα μπορούσε να είχε νικήσει στο αντίστοιχο ντέρμπι αν δεν είχε χάσει πέναλτι. Επιπλέον χρειάζεται τους βαθμούς για τη συμμετοχή του στα πλέι οφ.

Στο Νέο Φάληρο οι δύο τελευταίες αναμετρήσεις Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού έχουν λήξει 1-1, ενώ αυτό ήταν το σκορ μεταξύ των δύο "μεγάλων" και στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά οι "πράσινοι" συνήθως βρίσκουν τον τρόπο να ανατρέπουν τα προγνωστικά. Κι εδώ οι "μονομάχοι" έχουν ανάγκη τους βαθμούς, αλλά για διαφορετικούς λόγους, ανάλογους του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Σήμερα διεξάγονται και οι αγώνες ΟΦΗ - Βόλου και Ατρόμητου - Αστέρα Τρίπολης.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σήμερα 5.15 μ.μ. ΟΦΗ - Βόλος, 7.30 μ.μ. Άρης - ΠΑΟΚ, 8 μ.μ. Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης.

Αύριο Κυριακή 3 μ.μ. ΑΕΚ - Παναιτωλικός, 5.15 μ.μ. Πανιώνιος - Λαμία, Ξάνθη - Λάρισα, 7.30 μ.μ. Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL