Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πάλι «χρυσή» η Εθνική μας ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στο Πόλο

Η Εθνική προηγήθηκε 3-0 και 3-1 στο ημίχρονο. Στο τέταρτο 8λεπτο αποβλήθηκε για τρίτη φορά ο Ρομπόπουλος και αμέσως μείωσαν 3-2 οι Σέρβοι. Έξι λεπτά από το φινάλε ο Γκιουβέτσης με "λόμπα" πέτυχε το 4-2. Όταν οι Σέρβοι έκανα 5-4, ο Κάκαρης από κοντά έγραψε το 6-4

Η Εθνική μας ομάδα για δεύτερη διαδοχική διοργάνωση κατακτά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στο πόλο! Οι παίκτες του Τεό Λοράντου νίκησαν στον τελικό του Κουβέιτ και τη Σερβία με 6-4, παίζοντας πολύ καλή άμυνα και με τον Χανιώτη τερματοφύλακα, Νίκο Μητράκη να "κατεβάζει τα ρολά".

Η Εθνική μας προηγήθηκε 3-0 και 3-1 στο ημίχρονο. Στο τέταρτο 8λεπτο αποβλήθηκε για τρίτη φορά ο Ρομπόπουλος και αμέσως μείωσαν 3-2 οι Σέρβοι. Εξι λεπτά από το φινάλε ο Γκιουβέτσης με "λόμπα" πέτυχε το 4-2. Όταν οι Σέρβοι έκανα 5-4, ο Κάκαρης από κοντά έγραψε το 6-4 2' 20'' από τη λήξη.

Τα γκολ για την ελληνική ομάδα πέτυχαν: 1-0 Γκιουβέτσης (πεν.), 2-0 Αλαφραγκής, 3-0 Αλαφραγκής, 4-2 Γκιουβέτσης, 5-2 Νικολαϊδης, 6-4 Κάκαρης

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 1-1, 0-0, 3-3

ΕΛΛΑΔΑ: Δαλμαρας, Καλογερόπουλος, Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης 2, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου, Κάκαρης 1, Ρομπόπουλος, Παπαγεωργίου, Δίπλαρος, Χαλυβόπουλος, Γωνιωτάκης, Μητράκης.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Με ΜΑΤ και ΜΜΕ στήνουν κλειστά κέντρα

Αυτό που συμβαίνει από προχθές τη νύχτα στη Χίο και τη Λέσβο, δεν θα το είχαμε πάρει καν είδηση αν δεν υπήρχαν τα κοινωνικά δίκτυα. Γιατί τα ΜΜΕ, που υπό κανονικές συνθήκες ψοφάνε για αναταραχές, φασαρίες και επεισόδια, έχουν βαλθεί, συντονισμένα, να υποβαθμίσουν τα γεγονότα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις