Live τώρα    
12°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
10.3°C12.4°C
4 BF 85%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.4°C13.3°C
3 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.0°C13.2°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.3°C
0 BF 93%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Μαζί το δίδυμο στην κορυφή...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Μαζί το δίδυμο στην κορυφή...

Το γκολ του στο 88' του Δημήτρη Εμμανουηλίδη "έστειλε" τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας

Αν ο ΠΑΟΚ είχε πλάνο να φθάσει στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Νέο Φάληρο, θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος. Χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση, ο "δικέφαλος του Βορρά" νίκησε 1-0 στην Τούμπα την ΑΕΛ και εκμεταλλεύτηκε το δώρο που του έκανε ο Πανιώνιος με την ισοπαλία (1-1) απέναντι στον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη.

Οι δυό τους είναι πλέον ισόβαθμοι στην πρώτη θέση και το δίδυμο δύσκολα θα χαλάσει μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Ο ΠΑΟΚ, όπως και πέρσι, δείχνει δυνατός μέσα - έξω, με την ίδια δίψα για τίτλο. Ο Ολυμπιακός, παρότι προβληματίζει με την απόδοσή του στα τελευταία παιχνίδια, έχει το έμψυχο υλικό για να παραμείνει στην κορυφή. Το λάθος των "ερυθρόλευκων" ήταν ότι πίστεψαν πως ένα γκολ τους έφθανε για να πάρουν τη νίκη αλλά ο "ουραγός" αλλά ψυχωμένος Πανιώνιος πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο τέλος με περίτεχνο πλασέ του νεαρού Εμμανουηλίδη.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο ο Άρης όσο έπαιζε με 11 παίκτες ήταν καλύτερος της ΑΕΚ (1-1). Σωστή λειτουργία σε όλες τις γραμμές από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, χωρίς αρχή και τέλος η "Ένωση", που βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, αλλά και νέων παικτών..

Πισωγύρισμα για τον Παναθηναϊκό το 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Χωρίς συνοχή οι "πράσινοι", μπορούσαν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο τέλος οι γηπεδούχοι. Στην πιο φτωχή από πλευράς γκολ αγωνιστική τα άλλα αποτελέσματα ήταν: Ατρόμητος - ΟΦΗ 2-1, Λαμία - Ξάνθη 1-0, Αστέρας Τρ. - Βόλος 0-0.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL