Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.6°C
2 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
18.0°C24.3°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.9°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.9°C20.8°C
3 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.4°C23.9°C
2 BF 35%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Τώρα που είδαμε τι μπορεί να πετύχει η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου με τη νέα της σύνθεση, είναι να τα βάζουμε με κάποιους παράγοντες της ΕΠΟ που είχαν εμπιστευτεί το τιμόνι της στον Άγγελο Αναστασιάδη. Έναν άνθρωπο που με τις εμμονές του είχε κάνει άνω - κάτω τα αποδυτήρια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ο ερχομός του Φαν Σιπ άλλαξε τα δεδομένα, οι ποδοσφαιριστές αισθάνθηκαν ότι έχουν έναν προπονητή σύγχρονο, που τους πιστεύει, και με καλές εμφανίσεις και τρεις νίκες ξανάφεραν τα χαμόγελα στον φίλαθλο κόσμο της χώρας.

Ο Ολλανδός τεχνικός με ορθολογικό ποδόσφαιρο και δίνοντας ευκαιρίες σε νέους παίκτες αν είχε τον χρόνο με το μέρος του, δύσκολα θα έχανε μια διοργάνωση διευρυμένη με 24 ομάδες, όπως είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2020.

Το ρεπό της Σούπερ Λιγκ τέλειωσε και το πρωτάθλημα ξαναρχίζει με δυνατές συναντήσεις. Νωρίς το απόγευμα οι αγώνες Ατρόμητου - ΟΦΗ (5 μ.μ., ΕΡΤ) και Αστέρα Τρίπολης - Βόλου (5.15 μ.μ., Nova). Πιο αργά ΠΑΟΚ - Λάρισα (6 μ.μ.), το βράδυ ΑΕΚ - Άρης (7.30 μ.μ., ΕΡΤ).

Στην "Ένωση", ελάχιστες πλέον οι ελπίδες για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Στο μυαλό του Ίλια Ίβιτς μια νέα ομάδα. Κάποιοι θα φύγουν, ίσως άλλοι καλύτεροι θα έρθουν, αλλά το μείζον είναι τα χρήματα και οι σκέψεις του Μελισσανίδη.

Στον Παναθηναϊκό, μια νίκη και στο Αγρίνιο θα διευκολύνει και τις καταστάσεις στον σύλλογο. Νέος τεχνικός διευθυντής στη θέση του Νίκου Νταμπίζα, ο Ισπανός Τσάβι Ρόκα. Με πολλές γνωριμίες στη χώρα του, ήρθε να δώσει νέο τόνο στις επιλογές των "πράσινων". Η στήριξη από τον Αλαφούζο, αλλά και τα διαθέσιμα ποσά για μετεγγραφές, θα τον βοηθήσουν να δείξει τις δυνατότητές του...

Ο ΠΑΟΚ σε καλό δρόμο πλέον, με τον Άμπελ Φερέιρα να έχει βρει τον τρόπο να παίρνει από τους παίκτες του το καλύτερο στοχεύοντας έτσι και τον φετινό τίτλο! Η διοίκηση του "δικέφαλου" δίπλα του, θα τον βοηθήσει με μετεγγραφές.

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος και ο ΟΦΗ είναι ικανοί για όλα, αφού έχουν δυνατότητες και το δείχνουν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Άρης έχει συγκεντρώσει βαθμούς, δείχνει ικανός επιθετικά, όμως δέχεται εύκολα το γκολ. Ο Παναιτωλικός, με πολλές αδυναμίες σε όλες τις γραμμές του, κινδυνεύει άμεσα.

Απέναντι στον φορμαρισμένο αυτή την εποχή Παναθηναϊκό θα κοιτάξει να θωρακίσει την άμυνά του.

Στην Τρίπολη, δύο ομάδες με ευάλωτες άμυνες, αλλά και ευκολία στο σκοράρισμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL