Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ομάδα γυναικών προσφύγων στο πλάι της Εθνικής

Παίκτριες της πρώτης ποδοσφαιρικής γυναικείας ομάδας προσφύγων στην Ελλάδα, της Hestia FC, παρακολούθησαν τον νικηφόρο αγώνα (2-1) της Εθνικής με τη Φινλανδία, έπειτα από πρόσκληση της ΕΠΟ. Πολλές εξ αυτών, που συνοδεύονταν από εκπροσώπους του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας, παρακολούθησαν για πρώτη φορά επίσημο ευρωπαϊκό αγώνα, κρατούσαν ελληνικές σημαίες και στο τέλος πανηγύρισαν τη νίκη της Ελλάδας.

Η δράση εντασσόταν στο κοινωνικό πρόγραμμα της ΕΠΟ "Στο ίδιο γήπεδο / Same Field", το οποίο αποτελεί μέρος του εξαετούς αναπτυξιακού πλάνου της ομοσπονδίας "Μπάλα Παντού" και έχει ως κεντρικό στόχο την εξασφάλιση ίσων ευκαιριών συμμετοχής στο άθλημα και την ένταξη στην ελληνική και ευρωπαϊκή κουλτούρα ευαίσθητων και αποκλεισμένων κοινωνικών ομάδων. Για τη σεζόν 2019-2020 έχει προγραμματιστεί μια σειρά κοινών δράσεων ΕΠΟ - Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας με τη συμμετοχή και της Hestia FC.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Αλήθειες που πονάνε

Υποτίθεται ότι τόσον καιρό προσπαθούν να μας πείσουν ότι το σκάνδαλο Novartis είναι μια κατασκευή του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να σπιλώσει και να πλήξει τους πολιτικούς του αντιπάλους

Δειτε ολοκληρο το αρθρο