Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
13.2°C16.9°C
5 BF 72%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.3°C
3 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.0°C17.1°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.2°C19.8°C
6 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
15.9°C16.9°C
2 BF 55%
Ο Γ. Μπουρνούς βράβευσε τον χρυσό νικητή του Μαραθωνίου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο Γ. Μπουρνούς βράβευσε τον χρυσό νικητή του Μαραθωνίου

Τον πρώτο νικητή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, Κενυάτη Τσον Κιπκόριρ Κομεν, είχε την ευκαιρία να βραβεύσει με το χρυσό μετάλλιο στο Παναθηναϊκό Στάδιο ο βουλευτής Ν.Λέσβου και τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

Αμέσως μετά την απονομή των μεταλλίων, ο Γιάννης Μπουρνούς έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Πρωτόγνωρη και μεγάλη τιμή να απονείμεις το χρυσό μετάλλιο στο μεγάλο νικητή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Με συγκίνηση βράβευσα, ως Βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου και Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, τον 42χρονο Κενυάτη πρωταθλητή, Τζον Κιπκόριρ Κομέν, που κέρδισε το φετινό Αυθεντικό Μαραθώνιο με χρόνο 2.16.34.

Θερμά συγχαρητήρια στον Έλληνα δρομέα, Κώστα Γκελαούζο, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ελληνίδα δρομέα, Ελευθερία Πετρουλάκη από τη Σητεία, που ήταν η μεγάλη νικήτρια στις γυναίκες.

Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ για την ξεχωριστή τιμή που μου έκανε και συγχαίρω τους διοργανωτές για την προσπάθειά τους υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας είναι μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού και του δρομικού κινήματος, που διαφημίζει τη χώρα μας διεθνώς και γι αυτό στηρίζουμε τη διοργάνωση με όλες μας τις δυνάμεις".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL