Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C23.5°C
2 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
20 °C
16.6°C22.9°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C21.5°C
2 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.1°C
1 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
0 BF 59%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στη Σούπερ Λιγκ τις εκπληκτικές επιδόσεις και καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σε ό,τι αφορά τη δική του παρουσία. Ο "Δικέφαλος" συμπλήρωσε 43 παιχνίδια δίχως ήττα, μένοντας ταυτόχρονα αήττητος σε 21 εκτός έδρας αγώνες! Ο προπονητής του Άμπελ Φερέιρα ξεπέρασε γρήγορα τους κλυδωνισμούς του καλοκαιριού, βρήκε τον τρόπο να βρει η ομάδα του ρυθμό και σε κάθε αγώνα να εμφανίζεται καλύτερη. Το βράδυ, στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (8 μ.μ.) έχοντας τον πρώτο λόγο.

Στο "πράσινο" στρατόπεδο, αν αφήσουμε το κακό συμπέρασμα "φταίει για όλα ο Αλαφούζος", τότε όντως ο καθένας μπορεί να εκφράσει δεκάδες απόψεις για το τι δεν πάει καλά στο "τριφύλλι". Όμως όταν στο πιο παραγωγικό φετινό παιχνίδι του ο Παναθηναϊκός χάνει μέσα στο ΟΑΚΑ από τη Λάρισα, δεν μπορεί να κοιτάζει προς το παρόν ψηλά... Ο Δώνης στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας του για το Κύπελλο δικαίως δεν ρίσκαρε και πήρε την πρόκριση, όμως σήμερα μόνο αν σκοράρουν οι παίκτες του υπάρχει ελπίδα για κάτι καλό.

Στην ΑΕΚ, σκορπίστηκαν χρήματα χωρίς συγκεκριμένο πλάνο, πέραν μιας ανεξήγητης πρόσληψης ενός προπονητή (Καρντόσο) ελάχιστα δοκιμασμένου σε επίπεδο υψηλών στόχων, αντί να γίνουν τα αυτονόητα με την παραμονή του Χιμένεθ. Τώρα ο Ίλια Ίβιτς καλείται να πάρει γενναίες αποφάσεις για αλλαγές στο έμψυχο υλικό της ομάδας, βρίσκοντας ποδοσφαιριστές καλούς, αλλά συνάμα και συμβατούς με τα οικονομικά δεδομένα της "Ένωσης". Η ΑΕΚ αυτή την εποχή, όπως έδειξε και κόντρα στον Ολυμπιακό, είναι μια κακοφτιαγμένη ομάδα, η οποία προσπαθεί με τον Κωστένογλου να βρει ένα λογικό πλάνο! Μάλλον έτσι θα συνεχίσει αν δεν επέλθει μια στρατηγική που θα την τοποθετεί ξανά ως ανταγωνίστρια...

Το βράδυ, στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο Ατρόμητος έχει τις ικανότητες να βάλει δύσκολα στην ΑΕΚ (7.30 μ.μ., Nova).

Λάρισα και ΟΦΗ εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα. Ιδιαιτέρως δυνατές ομάδες στην άμυνα βρίσκουν τον τρόπο να σκοράρουν εύκολα! Η μεταξύ τους αναμέτρηση το μεσημέρι στη Θεσσαλία (3 μ.μ., Nova) αναμένεται αμφίρροπη, ίσως και με πολλά γκολ.

Ο Παναιτωλικός με τον Μάκη Χάβο στον πάγκο του δείχνει σημάδια βελτίωσης με στόχο να ξεκολλήσει από τη ζώνη του υποβιβασμού όσο μπορεί πιο γρήγορα. Το απόγευμα στο Αγρίνιο θα προσπαθήσει να πάρει το πρώτο του τρίποντο κόντρα στον δυνατό Αστέρα Τρίπολης (5 μ.μ., ΕΡΤ).

Αύριο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Λαμίας - Βόλου (8 μ.μ., ΕΡΤ).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL