Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τμ. Αθλητισμού ΣΥΡΙΖΑ: Πρότυπο για τον ελληνικό αθλητισμό ο Λ. Πετρούνιας

"Θερμά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για την προσπάθειά του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Στουτγκάρδης. Η αγωνιστικότητα, το ήθος και οι επιτυχίες του αποτελούν πρότυπο για όλους και όλες στην εποχή μας"

«Το ήθος και η αγωνιστικότητα του Λευτέρη Πετρούνια αποτελούν πρότυπο για τον ελληνικό αθλητισμό» τονίζει με ανακοίνωσή του το Τμήμα Φυσικής Αγωγής κι Αθλητισμού ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. O Πετρούνιας έκανε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα στους κρίκους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Στουτγκάρδη και κατέκτησε την τέταρτη θέση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Θερμά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για την προσπάθειά του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Στουτγκάρδης. Η αγωνιστικότητα, το ήθος και οι επιτυχίες του αποτελούν πρότυπο για όλους και όλες στην εποχή μας.

Ολόψυχα ευχόμαστε στον Λευτέρη Πετρούνια να επιτύχει τον στόχο του και να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στην Ολυμπιάδα του Τόκιο.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Πολυτεχνείο

Η σημερινή ημέρα ανήκει δικαιωματικά στη μνήμη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Αυτής της εξέγερσης των νέων ανθρώπων που αμφισβήτησαν «τη βία ως στοιχείο εξαναγκασμού» και ύψωσαν τη φωνή τους για Ελευθερία και Δημοκρατία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο