Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τμ. Αθλητισμού ΣΥΡΙΖΑ: Πρότυπο για τον ελληνικό αθλητισμό ο Λ. Πετρούνιας

"Θερμά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για την προσπάθειά του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Στουτγκάρδης. Η αγωνιστικότητα, το ήθος και οι επιτυχίες του αποτελούν πρότυπο για όλους και όλες στην εποχή μας"

«Το ήθος και η αγωνιστικότητα του Λευτέρη Πετρούνια αποτελούν πρότυπο για τον ελληνικό αθλητισμό» τονίζει με ανακοίνωσή του το Τμήμα Φυσικής Αγωγής κι Αθλητισμού ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. O Πετρούνιας έκανε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα στους κρίκους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Στουτγκάρδη και κατέκτησε την τέταρτη θέση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Θερμά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για την προσπάθειά του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Στουτγκάρδης. Η αγωνιστικότητα, το ήθος και οι επιτυχίες του αποτελούν πρότυπο για όλους και όλες στην εποχή μας.

Ολόψυχα ευχόμαστε στον Λευτέρη Πετρούνια να επιτύχει τον στόχο του και να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στην Ολυμπιάδα του Τόκιο.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις