Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.6°C
1 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
14.1°C15.6°C
2 BF 90%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.1°C19.4°C
2 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
26 °C
25.8°C25.8°C
7 BF 41%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.5°C14.5°C
0 BF 100%
Γιουρόπα Λιγκ - πλέι οφ / Τα έκαναν «μούσκεμα» οι δικέφαλοι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γιουρόπα Λιγκ - πλέι οφ / Τα έκαναν «μούσκεμα» οι δικέφαλοι

Απογοήτευσε η Ένωση

Το βράδυ της Πέμπτης δεν εξελίχθηκε καθόλου καλά για τα ελληνικά χρώματα όσον αφορά τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι δύο «δικέφαλοι» τα έκαναν μούσκεμα. Ο απολογισμός ήταν ο χειρότερος δυνατός, καθώς σε δύο αγώνες σημειώθηκαν δύο ήττες για τις ελληνικές ομάδες. Σε χειρότερη θέση βρίσκεται η ΑΕΚ αφού η εντός έδρας ήττα με σκορ 1-3 από την τουρκική Τράμπζονσπορ αποτελεί σκορ σχεδόν αναπόφευκτου αποκλεισμού. Η Ένωση για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι καλό, πρέπει να σκοράρει σίγουρα τρεις φορές. Τ

ο μεγάλο θέμα είναι πως με την εικόνα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Μιγκέλ Καρντόσο τόσο στον αγώνα της Πέμπτης, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο με την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα, μοιάζει σχεδόν απίθανο το πώς η ΑΕΚ θα πετύχει μπροστά αυτό που θέλει δίχως ταυτόχρονα στα μετόπισθεν να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα.

Η Ένωση έχει απογοητεύσει τους πάντες και πολύ λίγοι πλέον, ακόμα και από τους πιο ένθερμους οπαδούς της, θα πόνταραν σε ανατροπή μέσα στην Τουρκία. Απέναντι σε μία ομάδα που δεν είναι κάποιο μεγαθήριο, αλλά η ΑΕΚ της επέτρεψε να κάνει από ένα σημείο και μετά σχεδόν οτιδήποτε ήθελε μέσα στο γήπεδο. Πλέον, οι περισσότερες κουβέντες εστιάζονται στο αν πρέπει να συνεχίσει ο Καρντόσο το πείραμά του ή η διοίκηση της ΑΕΚ να προχωρήσει σε μία άλλη λύση.

Ο ΠΑΟΚ ήταν κοντά στο να αποσπάσει τη «λευκή» ισοπαλία, αλλά ένας αγώνας τελειώνει με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Οι λάθος χειρισμοί των ποδοσφαιριστών του Άμπελ Φερέιρα στη φάση του γκολ δείχνουν πως στον επαναληπτικό δεν αρκεί η καυτή ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει στις κερκίδες, αλλά απαιτούνται αγωνιστικές αρτιότητες τόσο στο επιθετικό, όσο και στο αμυντικό κομμάτι.

Η Σλόβαν δεν είναι μία ομάδα που ο ΠΑΟΚ πρέπει να δει με φόβο, αλλά η ανατροπή του εις βάρος του 1-0 της Μπρατισλάβας δεν είναι μία εύκολη υπόθεση. Όποιος δεν έχει καθαρό μυαλό στα κρίσιμα είναι αναγκασμένος μετά να «τρέχει»...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL