Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
15.6°C18.0°C
3 BF 76%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.1°C14.4°C
2 BF 81%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
12.7°C14.8°C
3 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.2°C20.8°C
3 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.9°C12.4°C
0 BF 94%
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ -ΠΛΕΪ ΟΦ / Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην ΑΕΚ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ -ΠΛΕΪ ΟΦ / Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην ΑΕΚ

Άλλη μια απογοητευτική εμφάνιση, μετά τον εντός έδρας αγώνα με την Κραϊόβα την περασμένη εβδομάδα, είχε η ΑΕΚ το βράδυ της Πέμπτης στο άδειο ΟΑΚΑ απέναντι στην τουρκική Τράμπζονσπορ.

Η ήττα με 1-3 και κυρίως η εικόνα των «κιτρινόμαυρων» φανερώνουν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην ΑΕΚ. Αυτή τη στιγμή η εικόνα πρέπει να προβληματίζει τη διοίκηση της ομάδας περισσότερο και από την απώλεια της πρόκρισης, που πια είναι το πιθανότερο σενάριο.

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν το καλύτερο δυνατό για την ΑΕΚ, καθώς ο Λιβάγια άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό. Στο 22ο λεπτό καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ της Τράμπζονσπορ, αλλά ευτυχώς για την Ένωση, η εκτέλεση του Σόσα ήταν άστοχη, καθώς η μπάλα πήγε στο δοκάρι του Μπάρκα.

Στο 29ο λεπτό, όμως, ο Εκουμπάν, κάνοντας την αρχή στο προσωπικό του ρεσιτάλ σκοραρίσματος, ισοφάρισε σε 1-1. Στο 44ο λεπτό τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για την ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο, αφού πάλι ο ίδιος παίκτης, ο Εκουμπάν, έκανε το 1-2 υπέρ της τουρκικής ομάδας.

Στο 70ό λεπτό ήρθε η ώρα για τον Εκουμπάν να πετύχει χατ τρικ και να κάνει το 1-3, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γερμανός Ντάνιελ Ζίμπερτ.

AEK: Μπάρκας, Λόπες, Βράνιες, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμόες, Σιμάο, Βέρντε, Λιβάγια, Μάνταλος και Ολιβέιρα. Χρησιμοποιήθηκαν ακόμα οι Κρίστισιτς, Ζεράλντες και Γιακουμάκης.

Τράμπζονσπορ: Τσακίρ, Νόβακ, Χοσεϊνί, Τουρκμέν, Ζοάο Περέιρα, Σόσα, Πάρμακ, Ενουακαέμε, Εκουμπάν, Αμπντουλκαντίρ Ουμούρ, Σέρλοθ. Χρησιμοποιήθηκαν ακόμα οι Αβντιγάι, Eρντογάν και Σάρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL