Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C20.7°C
4 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.5°C21.9°C
2 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.5°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.4°C
5 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.9°C19.5°C
2 BF 45%
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - ΠΛΕΪ ΟΦ / Σοκ στις καθυστερήσεις για τον ΠΑΟΚ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - ΠΛΕΪ ΟΦ / Σοκ στις καθυστερήσεις για τον ΠΑΟΚ

Και ενώ φαινόταν πως τελικά η Σλόβαν Μπρατισλάβας και ο ΠΑΟΚ θα έμεναν στο 0-0 στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα πλέι οφ του φετινού Γιουρόπα Λιγκ, ήρθε το γκολ του Αμπένα στο 94ο λεπτό της αναμέτρησης για να δημιουργήσει νέα δεδομένα και να κάνει πολύ απαιτητικό το έργο της ελληνικής ομάδας. Ο ΠΑΟΚ γυρίζει στη Θεσσαλονίκη με μια ήττα 1-0, που ναι μεν ανατρέπεται, αλλά θα χρειαστεί να κάνει πολλά πράγματα καλύτερα απ' όσο τα έκανε στον πρώτο αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε από την αρχή της αναμέτρησης να δημιουργήσει υπέρ του προϋποθέσεις και έψαξε το γκολ. Αποτέλεσμα αυτής της νοοτροπίας ήταν στο πρώτο ημίχρονο να βγάλει κάποιες φάσεις, με κορυφαία στιγμή το δοκάρι του Άκπομ μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι ποδοσφαιριστές του Άμπελ Φερέιρα ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο με διάθεση, όμως αυτό δεν απέφερε κάποιο γκολ. Aπό την πλευρά της, και η Σλόβαν του Γιαν Κόζακ επιχείρησε να πετύχει κάτι καλό, αλλά υστερούσε και αυτή στην ουσία, μέχρι τη στιγμή που έγινε το 1-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κροάτης Ίβαν Μπέμπεκ. Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης σημειώθηκε ένταση ανάμεσα στην αστυνομία και στους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Σλόβαν Μπρατισλάβας: Γκρέιφ, Nτε Καμπς, Λιούμπισιτς, Σποράρ, Αμπένα, Μεντβέντεφ, Χόλμαν, Μπόζικοφ, Ραρσάγια, Τσάβριτς, Ντε Μάρκο. Χρησιμοποιήθηκαν ακόμα οι Ρατάο, Νόνο και Ντάνιελ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Κρέσπο, Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ, Εσίτι, Άκπομ, Λέο Τζαμπά. Χρησιμοποιήθηκαν ακόμα οι Σφιντέρσκι, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Στοχ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL