Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.6°C
1 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
14.1°C15.6°C
2 BF 90%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.1°C19.4°C
2 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
26 °C
25.8°C25.8°C
7 BF 41%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.5°C14.5°C
0 BF 100%
TΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - ΠΛΕΪ ΟΦ / Με το ένα πόδι -και βάλε...- στους ομίλους
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

TΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - ΠΛΕΪ ΟΦ / Με το ένα πόδι -και βάλε...- στους ομίλους

Σχεδόν τελείωσε την υπόθεση "πρόκριση" στους ομίλους του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός μετά τον θρίαμβό του με 4-0 επί της Κράσνονταρ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Πλέον, η επιστροφή στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA, μετά από απουσία μίας αγωνιστικής περιόδου, μοιάζει ως σχεδόν σίγουρη εξέλιξη. Αρκεί στη ρεβάνς της άλλης εβδομάδας οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να κάνουν τα στοιχειώδη σωστά και θα είναι σε θέση να πανηγυρίσουν μια σπουδαία επιτυχία. Το 4-0 είναι ένα σκορ που τον έχει βάλει με το ένα πόδι -και βάλε...- στους ομίλους.

Για πέμπτο συνεχόμενο αγώνα οι Πειραιώτες παρέμειναν αήττητοι, σημειώνοντας την τέταρτη νίκη σε πέντε αγώνες, ενώ ακόμα δεν έχουν δεχτεί ούτε ένα τέρμα. O Oλυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 30ό λεπτό, όταν ο Γκερέρο με υπέροχο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σαφόνοφ βάζοντας φωτιά στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης». Στο 78ο λεπτό η «χρυσή αλλαγή» του Πέδρο Μαρτίνς, ο Ραντζέλοβιτς (που μόλις είχε περάσει στο γήπεδο), σκόραρε κάνοντας το 2-0 για τους «ερυθρόλευκους». Όμως δεν είχε τελειώσει εκεί, καθώς στο 85ο λεπτό έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα της Κράσνονταρ διαμορφώνοντας το 3-0. Το πάρτι του Ολυμπιακού, όμως, είχε και συνέχεια, καθώς στο 89ο λεπτό o Ποντένσε έγραψε το 4-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ισπανός Κάρλος Γκράντε.

Ολυμπιακός: Σα, Τσιμίκας, Μεριά, Σεμέδο, Ομάρ, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Μασούρας, Γκερέρο. Χρησιμοποιήθηκαν ακόμα οι Ραντζέλοβιτς, Καμαρά και Τοροσίδης.

Κράσνονταρ: Σαφόνοφ, Πετρόφ, Ραμίρες, Σπάχιτς, Φιόλουσον, Καμπελά, Καμπόλοβ, Βιλένα, Βάντερσον, Ναμλί και Μπεργκ. Xρησιμοποιήθηκαν ακόμα οι Όλσον, Σουλεϊμάνοφ και Ιγκνατίεφ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL