Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.2°C
3 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
17 °C
13.6°C19.4°C
2 BF 78%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.4°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.7°C24.8°C
6 BF 33%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 82%
...και ο Eρμής Λάρισας στην Α1
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

...και ο Eρμής Λάρισας στην Α1

Μετά από αγωνία αρκετών ημερών έγινε γνωστή η ομάδα που τελικά πήρε την wild card και θα αποτελέσει τη 14η ομάδα του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Μπάσκετ Λιγκ. Η θέση διεκδικήθηκε από τον Ερμή Αγιάς και τον Κόροιβο Αμαλιάδας, με νικήτρια τελικά τη θεσσαλική ομάδα, αφού και τα πέντε μέλη της αρμόδιας επιτροπής ψήφισαν αυτήν. Μάλιστα, από εδώ και πέρα θα λέγεται Ερμής Λάρισας, αφού θα μετακομίσει στη συγκεκριμένη πόλη.

Δίνεται έτσι μια μεγάλη ευκαιρία στη Λάρισα, που θα έχει με αυτόν τον τρόπο ξανά εκπρόσωπο στη συγκεκριμένη κατηγορία, να αγκαλιάσει το άθλημα και να δημιουργήσει μία ομάδα που θα καταφέρει να παραμείνει για χρόνια εκεί. Όπως, άλλωστε, είπε και ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας Θοδωρής Ριζούλης, μετά την ανακοίνωση της επιτροπής που έδινε στον Ερμή τη θέση στην Α1 Μπάσκετ Λιγκ, «το δύσκολο δεν είναι να ανέβεις ψηλά, αλλά να κρατηθείς στην κορυφή».

Η ομάδα της Λάρισας ανακοίνωσε κιόλας και το όνομα του προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στην παρθενική της συμμετοχή στην κορυφαία στην ιεραρχία εγχώρια κατηγορία. Αυτός θα είναι ο πολύπειρος Βασίλης Φραγκιάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL