Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C17.4°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
11.3°C15.6°C
3 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.4°C
3 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.4°C16.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
11 °C
11.0°C11.0°C
1 BF 72%
ΜΠΑΣΚΕΤ / Ημέρα κληρώσεων σε Α2 και Κύπελλο...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΠΑΣΚΕΤ / Ημέρα κληρώσεων σε Α2 και Κύπελλο...

Ημέρα κληρώσεων ήταν η περασμένη Δευτέρα για το εγχώριο μπάσκετ. Και αυτό γιατί διεξήχθησαν αυτές για το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και για την Α2 ανδρών. Μάλιστα, στη δεύτερη διαδικασία έλαβε χώρα μια ιστορικών διαστάσεων συνθήκη, καθώς σε αυτήν συμμετείχε ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, η ομάδα του Πειραιά κληρώθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας στην πρώτη αγωνιστική, που θα γίνει στις 5 Οκτωβρίου, τον νεοφώτιστο στην Α2 Τρίτωνα.

Βέβαια, αυτές τις μέρες στον Ολυμπιακό, αλλά και σε σύσσωμη την εγχώρια αθλητική (και όχι μόνο...) κοινωνία, δεσπόζει η ανακοίνωση του Ντέιβιντ Μπλατ για το πρόβλημα υγείας με το οποίο διαγνώστηκε και το οποίο έχει προκαλέσει κύμα συμπαράστασης από διάφορους φορείς, ομάδες και ανθρώπους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Όσο για την κλήρωση του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας, βγήκαν τα ζευγάρια από την πρώτη φάση μέχρι τους προημιτελικούς. Στη φάση των 8 θα υπάρξει αναβίωση του περσινού τελικού των πλέι οφ του πρωταθλήματος, καθώς ο Προμηθέας θα υποδεχτεί στην Πάτρα τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου θα αντιμετωπίσει στο Περιστέρι τον Ήφαιστο Λήμνου.

Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε να αγωνιστεί ως φιλοξενούμενος απέναντι στη μία από τις δύο ομάδες που θα προκύψουν από τους προηγούμενους γύρους, ενώ η δεύτερη από αυτές θα πάει να παίξει στην έδρα της ΑΕΚ.

Από τα ζευγάρια των προηγούμενων φάσεων ξεχωρίζει στη δεύτερη φάση το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και στον Ηρακλή, ενώ ο Ολυμπιακός κληρώθηκε να παίξει στη δεύτερη αγωνιστική της πρώτης φάσης, εκτός έδρας, με τον νικητή του ζευγαριού Κομοτηνή - Ερμής Λαγκαδά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL