Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Με Μάντζαρη αναχωρεί για την Κίνα η Εθνική μπάσκετ

Eurokinissi

Ο διεθνής γκαρντ θα είναι εν τέλει στο αεροσκάφος που θα μεταφέρει αύριο το απόγευμα την αποστολή της «γαλανόλευκης», στη Σανγκάη, μετά την ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη ο Γιάννης Αθηναίου

Αγώνα δρόμου για να εκδοθεί η βίζα του Βαγγέλη Μάντζαρη για την Κίνα έκανε η ΕΟΚ, ενόψει της συμμετοχής της εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο διεθνής γκαρντ θα είναι εν τέλει στο αεροσκάφος που θα μεταφέρει την αποστολή της «γαλανόλευκης», στη Σανγκάη.

Κάτι που δεν ήταν σίγουρο, λόγω του περιορισμού του χρόνου τη Δευτέρα (19/8), καθώς ο παίκτης της Ούνικς Καζάν κλήθηκε να επιστρέψει στην εθνική, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του μεγάλου άτυχου Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο, και χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στην Αθήνα θα παραμείνει ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του, με την εξέλιξη να παρακολουθείται καθημερινά και ανάλογα με αυτήν να λαμβάνονται και οι αποφάσεις.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Απολογισμός

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε μια διαδικασία διεύρυνσης που θα τον αντιστοιχίσει πολιτικά και οργανωτικά στο 31,5% που πήρε στις πρόσφατες εκλογές. Στόχος είναι να εδραιωθεί ως μια δύναμη της Αριστεράς που θα αποτελεί, ταυτόχρονα, κορμό της προοδευτικής παράταξης.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις