Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.1°C15.4°C
2 BF 89%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες μικρής έντασης
14 °C
10.8°C14.9°C
4 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.0°C12.6°C
3 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.5°C17.8°C
4 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
2 BF 100%
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 3ος ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ / "Στα βαθιά" με το... καλημέρα ο ΠΑΟΚ!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 3ος ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ / "Στα βαθιά" με το... καλημέρα ο ΠΑΟΚ!

Εικόνα από τις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ - 'Αγιαξ το 2016...

O ΠΑΟΚ μπαίνει πρώτος απ' όλες τις ελληνικές ομάδες στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις αυτής της εβδομάδας. Ο πρωταθλητής και κυπελλούχος θα υποδεχτεί (8 μ.μ., Open) στην κατάμεστη Τούμπα την πρωταθλήτρια Ολλανδίας ομάδα του Άγιαξ, που πέρσι έκανε εκπληκτική πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντως ο "Αίαντας" δεν έχει βρει ακόμη την καλή του φόρμα, όπως είδαμε στο φιλικό ματς με τον Παναθηναϊκό (νίκησαν 2-1 οι "πράσινοι"), αλλά και στην πρεμιέρα του ολλανδικού πρωταθλήματος, όπου ήρθε ισόπαλος 2-2 εκτός έδρας με τη Φίτεσε.

"Η μεγαλύτερη πρόκληση έρχεται από τον εαυτό μας και λιγότερο από τον αντίπαλο. Ο Άγιαξ είναι ιστορική ομάδα, βασίζεται στο συλλογικό παιχνίδι, έχει συγκεκριμένη φιλοσοφία, στρατηγική στα τμήματα υποδομής. Χρειάζεται να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες τους και τα δικά μας δυνατά σημεία. Το στρατηγικό κομμάτι του παιχνιδιού μας, θα είναι ένα από τα βασικά μας όπλα" είπε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα, που δεν άνοιξε τα χαρτιά του ενόψει του σημερινού αγώνα.

Με τον Ομάρ Ελ Καντουρί στην αποστολή, όχι όμως και το Πέδρο Ενρίκε, θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα στηριχθεί στους παρακάτω παίκτες: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Γιαννούλη, Κρέσπο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Εσίτι, Αουγκούστο, Μίσιτς, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Λημνιό, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Γαϊτανίδη, Στοχ, Άκπομ και Σφιντέρσκι.

Με τον Φαν Ντε Μπέεκ να βρίσκεται στην αποστολή εν μέσω των διαπραγματεύσεων με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη μετεγγραφή του έφθασε ο Άγιαξ στη Θεσσαλονίκη. Στους 23 "εκλεκτούς" του Έρικ Τεν Χαγκ βρίσκεται και το νέο μετεγγραφικό απόκτημα, ο Έντσον Άλβαρες. Αναλυτικά η αποστολή του Άγιαξ αποτελείται από τους: Βαρέλα, Ονανά, Κοτάρσκι, Σουρς, Βέλτμαν, Άλβαρες, Πιέρι, Μαζραουί, Μαγκαγιάν, Μπλιντ, Μαρτίνες, Ταλιαφίκο, Φαν Ντε Μπέεκ, Μαρίν, Ζίγιεχ, Ντε Βιτ, Νέρες, Χούντελααρ, Τάντιτς, Πρόμες, Ντόλμπεργκ, Έκελενκαμπ, Ντεστ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL