Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C23.5°C
2 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
20 °C
16.6°C22.9°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C21.5°C
2 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.1°C
1 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
0 BF 59%
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / Η ώρα του Ατρόμητου και του Άρη...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / Η ώρα του Ατρόμητου και του Άρη...

Ανάλογες στιγμές θέλουν να ζήσουν και σήμερα το βράδυ οι παίκτες του Ατρόμητου...

Μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, σήμερα είναι η ώρα του Ατρόμητου και του Άρη να κάνουν ανάλογο βήμα στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Περιστερίου έχει τεράστιο πλεονέκτημα μετά από το 1-2 επί της Ντουνάισκα Στρέντα στο πρώτο ματς, αλλά και ο Άρης διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του να περάσει στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, παρά το 0-0 του "Κλ. Βικελίδης", απέναντι στην Α.Ε. Λεμέσου, με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στο πρώτο ματς.

Στο Περιστέρι (8 μ.μ., ΕΡΤSportsHD), o Ατρόμητος του Γιάννη Αναστασίου δεν θέλει να ζήσει το περσινό "εφιαλτικό" σενάριο με τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων από την Ντιναμό Μπρεστ και όλοι δείχνουν "προσγειωμένοι", παρά το προβάδισμα.

"Το επαναληπτικό παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο σε σχέση με το πρώτο. Πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο, να μην χαλαρώσουμε καθόλου" δήλωσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Αναστασίου και συμπλήρωσε με νόημα: "Γενικά στο ποδόσφαιρο μαθαίνεις από τα λάθη σου κι από το παρελθόν και το σημαντικό είναι να κοιτάμε το μέλλον. Μετράνε και τα δύο παιχνίδια και πρέπει να δείξουμε αν είμαστε καλοί μαθητές". Είναι προφανές ότι η ομάδα του Περιστερίου θα προσπαθήσει να μη δεχτεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο και να εκμεταλλευτεί τα κενά στην αντίπαλη άμυνα...

Την ίδια ώρα (8 μ.μ., CosmoteSport1), o Άρης ξεκινάει από το... μηδέν στη Λάρνακα στην αναμέτρησή του με την Α.Ε. Λεμεσού. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κυνηγήσει το γκολ ή τα γκολ της πρόκρισης, με πίεση στο χώρο του κέντρου. Ο Σάββας Παντελίδης δεν άνοιξε τα χαρτιά του όσον αφορά στην ενδεκάδα, αλλά σίγουροι θεωρούνται οι Κουέστα, Κόρχουτ, Βέλεθ, Ροζ, Σούντγκρεν, Μπάσα, Ματίγια και Ιντέγε.

"Η ΑΕΛ θα αναγκαστεί να αλλάξει τακτική στη ρεβάνς. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας. Στο πρώτο ματς είχαμε 6-7 φάσεις που θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάποιο γκολ. Το θετικό είναι ότι δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου. Πιστεύω ότι τελικά εμείς θα πάρουμε την πρόκριση" δήλωσε ο τεχνικός του Άρη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL