Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.3°C24.2°C
3 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C24.7°C
4 BF 37%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C23.8°C
2 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.6°C21.0°C
2 BF 75%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.4°C
3 BF 35%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Για την UEFA είναι πετυχημένος ο αρχιδιαιτητής της Σούπερ Λιγκ Μέλο Περέιρα. Πιθανώς η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχει την άποψη ότι το μέτρο για τον ερχομό ξένων διαιτητών στο πρωτάθλημα και η επικείμενη εφαρμογή του VAR δείχνουν την επιτυχία του Πορτογάλου! Όμως, κατά τη δική μας γνώμη, ο Περέιρα έχει αποτύχει.

Πρώτον, δεν πέτυχε να υλοποιήσει αυτό για το οποίο ήρθε στην Ελλάδα, δηλαδή να αναπτύξει τη διαιτησία. Και δεύτερον, κανένα πρόβλημά της δεν λύθηκε αφού οι νέοι διαιτητές που μπήκαν στους πίνακες ήταν άπειροι, ανέτοιμοι και χειρότεροι από τους προηγούμενους!

Έτσι οι περισσότερες ομάδες έφτασαν στο σημείο να ζητούν ξένους διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια τους! Ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο τελεί υπό καθεστώς Μνημονίων είναι γνωστό.

Όμως ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βαγγέλης Γραμμένος και οι συνεργάτες του έχουν τεράστιες ευθύνες για την κατάντια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Και μόνο το ότι επέλεξαν τον Άγγελο Αναστασιάδη για ομοσπονδιακό προπονητή δείχνει πως μάλλον δεν έχουν καμία σχέση με το άθλημα.

Στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η αντίπαλος του Ολυμπιακού Βικτόρια Πλεζν θεωρούμε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα και η πρόκριση στον επόμενο γύρο (πλέι οφ) είναι ανοιχτό στοίχημα και για τις δύο ομάδες. Όποια βρεθεί καλύτερα προετοιμασμένη θα έχει τον πρώτο λόγο. Μην ξεχνάμε ότι το τσέχικο ποδόσφαιρο έχει κάνει βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια και βρίσκεται πιο ψηλά από το δικό μας στην ειδική βαθμολογία της UEFA!

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει εννέα μετεγγραφές και ο Πέδρο Μαρτίνς πρέπει στην προετοιμασία, που γίνεται αυτήν την εποχή στην Πολωνία, να επιλέξει ποιοι από αυτούς θα τον ανεβάσουν επίπεδο. Την περσινή περίοδο ο Πορτογάλος προπονητής μάς έχει δείξει ότι δεν του αρέσει να ρισκάρει και ότι προτιμά να πηγαίνει στα σίγουρα.

Η τακτική του Μαρτίνς είναι πρώτα να γνωρίζονται οι νεοφερμένοι ποδοσφαιριστές του με το καινούργιο περιβάλλον τους. Και στη συνέχεια να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Το πιο βασικό μέχρι την έναρξη του πρώτου αγώνα στην Τσεχία είναι η ομάδα να παραμείνει στην... τροχιά της περσινής χρονιάς, διατηρώντας τη συνοχή της, αλλά και την αγωνιστική της ταυτότητα.

Τεράστια για τους "ερυθρόλευκους" η μετεγγραφή του Σεμέδο, που κόστισε πολλά χρήματα (4,5 εκατ.) για τις εποχές που διανύουμε. Ένας ποδοσφαιριστής ιδιαίτερα γρήγορος, που μπορεί να παίξει με οποιονδήποτε άλλο στόπερ! Η επιμονή του Ολυμπιακού και η υπέρβαση δείχνουν ότι βλέπει μακριά στη διοργάνωση... Οι "ερυθρόλευκοι" μέσα σε δέκα ημέρες θα αντιμετωπίσουν τη Λέγκια Γκντασκ, τη Γιαγκελόνια, την Ντιναμό Κιέβου και το Αμβούργο σε φιλικές αναμετρήσεις που θα μεταδοθούν από τη Nova.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL