Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κοινό υποψήφιο σε ενδεχόμενο τοπικών εκλογών προτείνει ο Γ. Μιχελάκης

(Photo Eurokinissi)

Την κάθοδο υποψηφίου κοινής αποδοχής από τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου στην περίπτωση διεξαγωγής συμπληρωματικών τοπικών εκλογών προτείνει ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Μιχελάκης...

Την κάθοδο υποψηφίου κοινής αποδοχής από τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου στην περίπτωση διεξαγωγής συμπληρωματικών τοπικών εκλογών προτείνει ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Μιχελάκης.

Σε συνέντευξή του στη Real news, ο υπουργός Εσωτερικών επισημαίνει ότι "θα είναι μια ευκαιρία στις αναπληρωματικές εκλογές που θα πρέπει να γίνουν, ώστε ούτε ένας εκπρόσωπός τους να μην μετέχει στη Βουλή". Μια τέτοια εξέλιξη θα μπορούσε να συνιστά και προπομπό της αλλαγής του εκλογικού νόμου στις δημοτικές εκλογές.

Χαρακτηρίζοντας αδιανόητο να χρηματοδοτείται η Χρυσή Αυγή μετά τις αποκαλύψεις για την εγκληματική της δράση, ο Γ. Μιχελάκης γνωστοποίησε ότι την σχετική νομοθετική ρύθμιση για την διακοπή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, που θα κατατεθεί αύριο, την έχουν επεξεργαστεί ο ίδιος, αλλά και οι υπουργοί Δικαιοσύνης, Χ.Αθανασίου, Προστασίας του Πολίτη, Ν.Δένδια και ο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπος της ΝΔ, Μ. Βορίδη.

Ερωτηθείς γιατί δεν κινητοποιήθηκε η κυβέρνηση πριν την δολοφονία του Π. Φύσσας, ο υπουργός απάντησε ότι "μετά τη στυγνή δολοφονία έσπασε η ομερτά και άνοιξαν στόματα που γνωρίζουν εκ των έσω πρόσωπα και πράγματα". Θέλησε, πάντως, να διαβεβαιώσει ότι "η κυβέρνηση είχε δει το πρόβλημα. Έρευνα γινόταν. Στοιχεία συγκεντρώνονταν. Και όλα αυτά τα στοιχεία είναι εκείνα που αξιοποιούνται τώρα για να αποδειχθεί ότι πρόκειται για εγκληματική οργάνωση".

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις