Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ολοκληρώνεται απόψε το 2ο Φεστιβάλ των Νέων του ΣΥΡΙΖΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΥΓΗΣ

Ολοκληρώνεται απόψε Κυριακή το 2ο Φεστιβάλ των Νέων του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Νερού, στο Δέλτα Φαλήρου, το οποίο άνοιξε τις πύλες του την περασμένη Παρασκευή.

Ολοκληρώνεται απόψε Κυριακή το 2ο Φεστιβάλ των Νέων του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Νερού, στο Δέλτα Φαλήρου, το οποίο άνοιξε τις πύλες του την περασμένη Παρασκευή. Το αποψινό πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κεντρική συζήτηση, στις 7 μ.μ., με θέμα "Η ανατροπή σε Ελλάδα και Ευρώπη: Πόσο μακριά αλλά και πόσο κοντά", στην οποία θα μιλήσουν ο Αλέξης Τσίπρας, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ταρίκ Αλί, συγγραφέας και η Χάικε Χένκελ, βουλευτής του Γερμανικού Κόμματος της Αριστεράς (Die Linke).

Οι συναυλίες της 3ης μέρας του Φεστιβάλ:

Στην Κόκκινη Σκηνή του μουσικού προγράμματος του Φεστιβάλ θα διεξαχθεί συναυλία με τους Τonino Cartone, Νατάσσα Μποφίλιου, και Φοίβο Δεληβοριά.

Στην Πράσινη Σκηνή θα παίξουν οι Μαρία Λατσίνου, Human Touch, Γιάννης Κασέτας και Funk Wizard, The next step quintet.

Τέλος, στη Μωβ Σκηνή θα πραγματοποιηθεί Ικαριώτικο γλέντι με τους «Παίδες εν καμίνω».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο