Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ολοκληρώνεται απόψε το 2ο Φεστιβάλ των Νέων του ΣΥΡΙΖΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΥΓΗΣ

Ολοκληρώνεται απόψε Κυριακή το 2ο Φεστιβάλ των Νέων του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Νερού, στο Δέλτα Φαλήρου, το οποίο άνοιξε τις πύλες του την περασμένη Παρασκευή.

Ολοκληρώνεται απόψε Κυριακή το 2ο Φεστιβάλ των Νέων του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Νερού, στο Δέλτα Φαλήρου, το οποίο άνοιξε τις πύλες του την περασμένη Παρασκευή. Το αποψινό πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κεντρική συζήτηση, στις 7 μ.μ., με θέμα "Η ανατροπή σε Ελλάδα και Ευρώπη: Πόσο μακριά αλλά και πόσο κοντά", στην οποία θα μιλήσουν ο Αλέξης Τσίπρας, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ταρίκ Αλί, συγγραφέας και η Χάικε Χένκελ, βουλευτής του Γερμανικού Κόμματος της Αριστεράς (Die Linke).

Οι συναυλίες της 3ης μέρας του Φεστιβάλ:

Στην Κόκκινη Σκηνή του μουσικού προγράμματος του Φεστιβάλ θα διεξαχθεί συναυλία με τους Τonino Cartone, Νατάσσα Μποφίλιου, και Φοίβο Δεληβοριά.

Στην Πράσινη Σκηνή θα παίξουν οι Μαρία Λατσίνου, Human Touch, Γιάννης Κασέτας και Funk Wizard, The next step quintet.

Τέλος, στη Μωβ Σκηνή θα πραγματοποιηθεί Ικαριώτικο γλέντι με τους «Παίδες εν καμίνω».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο ανασχηματισμός και τα φαγωμένα πόμολα

Η περίοδος του λοκ ντάουν, την οποία πιστώνεται ο Κ. Μητσοτάκης ως μεγάλη διαχειριστική του επιτυχία, έχει συνδεθεί με μια σειρά από σκάνδαλα. Τα πιο σοβαρά από αυτά ήταν η λίστα Πέτσα, η υπόθεση με την κατάρτιση των επιστημόνων και η πανδημία των απευθείας αναθέσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις