Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σωματείο Εργαζομένων στο Θέαμα - Ακρόαμα: Να εξασφαλιστούν άμεσα οι αποδοχές των ωρομισθίων στο Μέγαρο Μουσικής

«Πρέπει να εξασφαλιστούν άμεσα οι αποδοχές των ωρομισθίων με όλα τα ασφαλιστικά δικαιώματα, με έκτακτη χρηματοδότηση του υπουργείου Πολιτισμού προς το Μέγαρο Μουσικής να στηριχθούν οι εργαζόμενοι που πλήττονται, χωρίς να ανασταλεί η σύμβαση τους», τονίζει το Σωματείο Εργαζομένων στο Θέαμα - Ακρόαμα

Λόλα Γιαννοπούλου: Βρίσκω τον εαυτό μου σε μια μουσική ποικιλία

Σύνεση που η Λόλα Γιαννοπούλου διαθέτει και επιδεικνύει και με το παραπάνω τόσο στη μουσική διαδρομή της που τώρα ουσιαστικά ξεκινάει όσο και στον τρόπο με τον οποίοαντιλαμβάνεται και προσεγγίζει την ίδια τη ζωή...

Αντίο σε μια παγκόσμια αυθεντία της κλασικής μουσικής

Πέθανε ο Κριστόφ Πεντερέτσκι * Έγινε γνωστός στα τέλη της δεκαετίας του 1950, όταν παρουσίασε μερικά από τα σημαντικότερα έργα του, μεταξύ αυτών τους "Ψαλμούς του Δαυίδ" και τη "Θρηνωδία για τα Θύματα της Χιροσίμα για 52 έγχορδα"

Ασπασία Στρατηγού: Έτοιμη για ένα καλοκαίρι χωρίς κορωνοϊό

Η Ασπασία Στρατηγού ξεκίνησε τη διαδρομή της στην Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου και τη συνέχισε με μια σειρά εκλεκτών συνεργασιών με δημιουργούς αλλά και με ερμηνευτές/ιες.

Μουσικοί μένουν σπίτι και δίνουν συναυλίες": Μονομελές κοινό για τον Keith Urban... η Νικόλ Κίντμαν (Video)

Για να ελαφρύνουν το βάρος όλων εμάς που τηρούμε ευλαβικά το «Μένουμε σπίτι» για να μη συμβάλουμε στη διάδοση του κορονοϊού, μια σειρά από σταρ της μουσικής σκηνής κατέφυγαν ο καθένας στην αγαπημένη του διαδικτυακή πλατφόρμα για να παίξουν μουσική.

Βικτωρία Ταγκούλη: Τα τραγούδια σού δείχνουν πώς να τα ερμηνεύσεις

Είτε καλοκαίρι είτε χειμώνα, οι ζωντανές εμφανίσεις της Βικτωρίας Ταγκούλη είναι από εκείνες που σίγουρα αξίζει να παρακολουθήσει κάποιος, καθώς εγγυημένα προσφέρουν πάντα απόλαυση, αλλά και υψηλή αισθητική, πράγματα που -ειδικά το δεύτερο- είναι αρκετά σπάνια στην εποχή μας.

Η «Αντιλόπη» του The Boy. Ένας δίσκος, προϊόν των τελευταίων ημερών, διαθέσιμος δωρεάν (Video)

Μπορεί η «Παραδουλεύτρα» να κυκλοφόρησε μέσα στο 2019, αλλά ο «The Boy» επέστρεψε σήμερα με εννιά νέα τραγούδια που γράφτηκαν και ηχογραφήθηκαν την τελευταία βδομάδα και ένα τραγούδι που γράφτηκε τον περασμένο Ιούνιο για την ταινία “Όταν γελάω κλείνουν τα μάτια μου” του Ντάνιελ Μπόλντα.

Killers: "Mr Brightside" για το σωστό πλύσιμο των χεριών (video)

Η μπάντα από το Λας Βέγκας ανάρτησε στο Twitter, ένα βίντεοκλιπ με τον αρχηγό Μπράντον Φλάουερς να τραγουδάει τη θρυλική τους επιτυχία του 2003, ενώ πλένει τα χέρια του σε μία προσπάθεια να πείσει τους θαυμαστές να τον ακολουθήσουν


Ραδιόφωνο