Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Με την Αυγή από την Τρίτη: 60 διπλές προκλήσεις για την μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού

"Εκείνος + Εκείνος" Κατράκειο θέατρο Νίκαιας, Σάββατο 27 Μαΐου - Συμμετέχουν: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Παντελής Θαλασσινός, BD Foxmoor (Active Member), Ηλίας Ασβεστόπουλος (2002 GR), Παρουσίαση/stand - up comedy Χριστόφορος Ζαραλίκος

Ένα «Φορτηγό» ταξιδεύει για τη Δήλο!

Στην παράσταση αυτή ο Διονύσης Σαββόπουλος γιόρτασε τα πενήντα χρόνια από την κυκλοφορία του ιστορικού -και όχι μόνο για τον ίδιο- πρώτου δίσκου του «Φορτηγό» με το να «επισκεφτεί» ξανά τα τραγούδια του με τη μουσική πείρα, αλλά και τις εμπειρίες ζωής του σημερινού εαυτού του.

Έφυγε ο «κηπουρός» του σκληρού ήχου....

Η εμπορική επιτυχία των Soundgarden καθυστέρησε αρκετά, αλλά τελικά ήρθε και αυτή με το τέταρτο άλμπουμ τους, το «Superknown» του ’94. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να τους διαλύσει τρία χρόνια αργότερα για να αρχίσει την προσωπική διαδρομή του, την οποία διέκοψε το ’01 για να σχηματίσει τους Audioslave...

Ασφαλιστικά μέτρα κατά της επιτρόπου

Αξιοσημείωτο ωστόσο είναι το γεγονός ότι με τη συγκεκριμένη προσφυγή η ΑΕΠΙ στράφηκε και κατά του εαυτού της, δεδομένου ότι, εκτός από την παύση της επιτρόπου, στρέφεται και κατά του Διοικητικού Συμβουλίου της, το οποίο αποτελούν οι ίδιοι μέτοχοι.

Χρήστος Λεοντής: "Πρωταρχική ύλη του τραγουδιού είναι ο συνθέτης του"!

"Οι μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες κατέστρεψαν το ελληνικό τραγούδι παραμερίζοντας ουσιαστικά τους δημιουργούς και φέρνοντας στο προσκήνιο, τελικά μάλιστα δίνοντας και την πρωτοκαθεδρία, στους ερμηνευτές και τις ερμηνεύτριες..."

Αποχαιρετισμός στο Ολύμπια με τη "Ρέα" του Σαμάρα

Ο Κερκυραίος Σπυρίδων Σαμάρας υπήρξε ένας από τους διαπρεπέστερους Έλληνες συνθέτες και ο κορυφαίος της Επτανησιακής Σχολής. Η "Ρέα" είναι μια τρίπρακτη δραματική όπερα όπου ο συνθέτης διαπλάθει μια ιδιαίτερη μουσική γλώσσα με στοιχεία του ιταλικού βερισμού, του γαλλικού λυρικού δράματος και του ελληνικού δημοτικού τραγουδιού.

Έκθεση για τα 50 χρόνια από τον πρώτο δίσκο των Pink Floyd

Η έκθεση «Pink Floyd, Their Mortal Remains» η οποία εγκαινιάζεται στις 13 Μαΐου και θα διαρκέσει έως την 1/10, στο Λονδίνο, διοργανώνεται με την ευκαιρία της επετείου των 50 χρόνων από το «The Piper at the Gates of Dawn». Περιλαμβάνει 350 αντικείμενα, όργανα, παρτιτούρες, εξώφυλλα άλμπουμ, φωτογραφίες, συνεντεύξεις και μουσικά αποσπάσματα

Συναυλία της Δημοτικής Συμφωνικής Ορχήστρας του Καράκας για τους πρόσφυγες στον Σκαραμαγκά

Σκοπός της επίσκεψης είναι η συμμετοχή της σε ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της πολιτιστικής και εκπαιδευτικής ατζέντας του 94ου Παγκόσμιου Ταξιδιού 2017 του Πλοίου της Ειρήνης κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα.


Ραδιόφωνο