Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γιώργος Ζιάκας: Οι σκηνογράφοι στην Ελλάδα είμαστε μάγοι

Στο πεζούλι της μια καθιστή φιγούρα και λίγο πιο πέρα μια όρθια, και οι δύο από το σκηνικό που φιλοτέχνησε για τους "Επτά επι Θήβας" σε σκηνοθεσία του Βασίλη Παπαβασιλείου για την παράσταση του Εθνικού, με την οποία επαναλειτούργησε το Κολοσσαίο στη Ρώμη το 2000. Σ' αυτό το σκηνικό ο Γιώργος Ζιάκας θυμάται και αφηγείται. Κάποια στιγμή αποκαλύπτει την ηλικία του.

Περπατώντας στο Παγκράτι: Ίδια διαδρομή, αλλά διαφορετική βόλτα

Όλα ξεκινούν από την οδό Αρχελάου, έξω από το Θέατρο Skrow, όπου οι ηθοποιοί αναλαμβάνουν την ευθύνη να περιπλανηθούν μαζί με τους θεατές σε μια πορεία όπου, όπως λένε, “οι δρόμοι, η αρχιτεκτονική, ακόμα και οι περαστικοί γίνονται μέρος μιας καινούργιας αφήγησης πάνω στα τυχαία γεγονότα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια της βόλτας.

Ακυρώσεις παραστάσεων λόγω απεργίας

Οι θεατές που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια μπορούν να προσέλθουν στα ταμεία του θεάτρου μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες για αλλαγή ή εξαργύρωση των εισιτηρίων τους ή να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 210 7234567 για εισιτήρια μέσω τηλεφωνικού κέντρου και Ίντερνετ.

Κώστας Παπακωνσταντίνου: "Το σχοινάκι' είναι ένα δυνατό, κοινωνικό έργο, που ακουμπά στην πολιτική"

Σε ένα πρώτο επίπεδο ‘Το σχοινάκι’ αναφέρεται σε μια περίπτωση μπούλινγκ, σχολικού εκφοβισμού, ωστόσο βλέπουμε την ιστορία δεκαοχτώ χρόνια μετά. Το θύμα της επίθεσης, η Λίζα, επιστρέφει στην πόλη της για να βρει κάτι από την παλιά τραυματική εμπειρία...

Στον Κωνσταντίνο Μπιμπή το βραβείο Χορν

Πρόκειται για τον ίδιο ηθοποιό που είχε εντυπωσιάσει το κοινό στην πρώτη παράσταση της ομάδας "Ρωμαίος και Ιουλιέτα". Ο Κ. Μπιμπής πρωταγωνιστεί το καλοκαίρι μαζί με τη Δήμητρα Χατούπη στον "Ίωνα" που θα σκηνοθετήσει η Ιόλη Ανδρεάδη για το 60ό Φεστιβάλ Φιλίππων


Ραδιόφωνο