Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Έ.Αχτσιόγλου: Ανεδαφικές και μειωμένης αξιοπιστίας οι εξαγγελίες Μητσοτάκη για το κοινωνικό κράτος (Video)

«Ας απαντήσει καθαρά η ΝΔ. Θα ενσωματώσει το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης, θα κόψει τα υπόλοιπα επιδόματα, όπως για τους ανάπηρους, υπερήλικες αγρότισσες; Η κυβέρνηση άλλαξε το σύστημα καταβολής των οικογενειακών επιδομάτων και το αύξησε στο ποσό του 1,2 δισ.», δήλωσε η υπουργός Εργασίας

Αλ.Φλαμπουράρης: Προστασία της α' κατοικίας με σύστημα που καθησυχάζει τους δανειολήπτες και ανακουφίζει τις τράπεζες (Video)

«Επεξεργαζόμαστε ένα σύστημα που θα προβλέπει γρήγορες διαδικασίες, με προσαρμογή δόσεων στις πραγματικές αξίες, αποτελεσματικό, με συμμετοχή του κράτους που θα δώσει ανάσα στις τράπεζες, από "κόκκινα" δάνεια και που θα καθησυχάσει τους δανειολήπτες» σημείωσε ο υπουργός Επικρατείας

Χρ. Βερναρδάκης: Υπάρχει ένα ζήτημα της ΕΣΗΕΑ με τη δήλωση του Γ. Αλαφούζου

«Αντί όλη αυτή η αποτρόπαιη ενέργεια που παραλίγο να έχει και νεκρούς να είναι ένα έδαφος μιας ομόθυμης καταδίκης με σοβαρότητα και υπευθυνότητα απέναντι στο πρόβλημα, γίνεται σπέκουλα απέναντι στην κυβέρνηση ως ηθική αυτουργία;»

Δ.Τζανακόπουλος: Η ΝΔ θέλει να επαναφέρει τη χώρα στην αγκαλιά του ΔΝΤ (Video)

«Στη ΝΔ επικρατεί μεγάλη σύγχυση, στα ζητήματα της οικονομίας η αξιωματική αντιπολίτευση έχει "πετάξει" λευκή πετσέτα, μετά την κατάρρευση όλου του αφηγήματος που έχτιζε επί μια τριετία, περί κατάρρευσης της οικονομίας», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Κ. Ζαχαριάδης: Πρέπει να επανέλθει στον δημόσιο διάλογο και στη χώρα η σοβαρότητα

Έκανε λόγο για «απόλυτα τοξικό επίπεδο» που έχει φτάσει ο πολιτικός διάλογος με συγκεκριμένες ευθύνες κυρίως από την πλευρά της αντιπολίτευσης και στην προσπάθεια με αποκορύφωμα τις δηλώσεις του Γ. Αλαφούζου

Π. Σκουρλέτης: Με κορυφαίο το Μακεδονικό, η ΝΔ αποπροσανατολίζει από τον δικό της ακροδεξιό και νεοφιλελεύθερο λόγο

Για την βομβιστική επίθεση στο ΣΚΑΪ, ο Π. Σκουρλέτης τόνισε ότι «υπήρξε απόλυτη καταδίκη αυτής της βομβιστικής ενέργειας από το σύνολο των δυνάμεων του "δημοκρατικού τόξου", θα έπρεπε κάποιος να το χαιρετίσει αυτό, να μην προσπαθήσει να το "κοντύνει" με περίεργες δηλώσεις και συμψηφισμούς»

Δ. Παπαδημούλης: Η συκοφαντία περί "Κυβέρνησης - ηθικού αυτουργού", υπηρετεί σχέδιο αποσταθεροποίησης

«Η βόμβα κατά του ΣΚΑΙ, υπονομεύει τη δημοκρατική ομαλότητα. Το ίδιο και οι τρομοκρατικές επιθέσεις κατά των MEGA-ALTER, πριν χρόνια. Η εξάρθρωση της τρομοκρατίας, απαιτεί ενότητα και σοβαρότητα»

Γ. Μπαλάφας για “Μακεδονικό”: Κινούμαστε στην εθνική γραμμή που έχει χαραχτεί τις προηγούμενες δεκαετίες

«Στη γραμμή που διατύπωσε ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, στη σύνοδο του ΝΑΤΟ το 2008, προτείνοντας στον Γκρούεφσκι 'σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό»

Χρ. Βερναρδάκης: Πολιτική αστοχία η δήλωση Μπουτάρη

«Αναρωτιόμαστε, ο κ. Μπουτάρης επιθυμεί να ορίσει "διάδοχο" για τη δημαρχία; Έχει αυτός μόνος το δικαίωμα να κάνει υποδείξεις, ενώ αν ο πρωθυπουργός προτείνει κάποιον, συνιστά κομματικοποίηση;»


Ραδιόφωνο