Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Βράβευση Αλ. Τσίπρα και Ζ. Ζάεφ με το Ewald von Kleist για την Συμφωνία των Πρεσπών

Mε το φετινό βραβείο Ewald Von Kleist θα τιμηθούν οι Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ, ως αναγνώριση της προσφοράς τους υπέρ της συνεννόησης και επίλυσης των διαφορών μεταξύ Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας.

Αύριο το απόγευμα η ορκωμοσία των νέων μελών της Κυβέρνησης

Αύριο το απόγευμα στις 6:30 στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλοπούλου και παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, θα γίνει η ορκωμοσία των νέων μελών της Κυβέρνησης.

Σταύρος Κοντονής: Γιατί διαφωνώ με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από τον λαό

"Απολύτως ορθή η υφιστάμενη διαδικασία επιλογής της ηγεσίας των Ανωτάτων Δικαστηρίων. Μέσω αυτής τέμνονται και οι τρεις συνταγματικές εξουσίες" - "Δυστυχώς, στο ζήτημα της δεσμευτικότητας υπήρξαν ακραίες τοποθετήσεις" - "Ο Κ. Μητσοτάκης αρνείται να τοποθετηθεί για την επανεκλογή του Πρ. Παυλόπουλου προφανώς γιατί άλλα έχει κατά νου"

Νίκος Παππάς: Τα Βαλκάνια μπορούν να γίνουν χώρος συνανάπτυξης

«Θα συζητήσουμε με τους βόρειους γείτονές μας τις δυνατότητες συνεργασίας σε τομείς τεχνολογικής αιχμής. Θα συζητήσουμε για την ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων στο Δημόσιο, για το μετασχηματισμό του αγροτικού τομέα και άλλες δυνατότητες που έχουμε στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών» ανέφερε σε δήλωση του ο Νίκος Παππάς για το επίσκεψη του στην Βόρεια Μακεδονία

Αλ. Τσίπρας: Η προσφορά του Διονύση Αρβανιτάκη θα αποτελεί πάντοτε παράδειγμα ευαισθησίας και ανθρωπιάς

"Ο Διονύσης Αρβανιτάκης στάθηκε καθημερινά και έμπρακτα με αλληλεγγύη στο πλευρό των κατατρεγμένων προσφύγων, μέχρι το τέλος της ζωής του" έγραψε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον λογαριασμό του...

Ο Μητσοτάκης "ξέχασε" τα πρωτογενή πλεονάσματα στο Μόναχο

Απέφυγε να επενδύσει στις υποσχέσεις του Μάνφρεντ Βέμπερ - Τον Φεβρουάριο του 2015 ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε καταψηφίσει τον Προκόπη Παυλόπουλο, καθώς, όπως είχε πει, «δεν έχω πειστεί μέσα από την πολιτική διαδρομή του κ. Παυλόπουλου ότι είναι ο πιο κατάλληλος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας".

Συμμετοχή του Γ. Κατρούγκαλου, στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, θα συμμετάσχει, τη Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου, στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες.

Δ. Τζανακόπουλος: Με πολύ πιο ισχυρή πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ, η επόμενη Βουλή

Στην επόμενη Βουλή «θα έχουμε μία πολύ πιο ισχυρή πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ, θα έχουμε διαφορετικούς κοινοβουλευτικούς συσχετισμούς και θεωρώ ότι πολλά από τα κόμματα που θα συμμετέχουν στην αναθεωρητική διαδικασία στην επόμενη Βουλή, θα έχουν πάρει το μάθημά τους μετά και από τα εκλογικά αποτελέσματα» τόνισε σε συνέντευξη του ο Δημήτρης Τζανακόπουλος

Δ. Παπαδημούλης: Τιμή για την χώρα η βράβευση των Αλ. Τσίπρα και Ζ. Ζάεφ

Η βράβευση των Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ και η υποψηφιότητά τους για το βραβείο Νόμπελ, ενισχύει τον γεωπολιτικό ρόλο της χώρας μας και βοηθά στην σταθερότητα και την οικονομία, επισημαίνει ο...

Π. Πολάκης: Ο «κουζουλός» δανείστηκε από τράπεζα αντί να προτιμήσει "διευκολύνσεις" από «φίλους» επιχειρηματίες

Αφιερωμένο στον αναπληρωτή υπουργό υγείας Παύλο Πολάκη είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο του Πρώτου Θέματος για δάνειο που πήρε από τράπεζα βάζοντας υποθήκη το σπίτι του.

Ραδιόφωνο