Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αλ.Τσίπρας: Βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια, έχουμε σχέδιο, αποδείξαμε ότι μπορούμε (Video)

«Τα σύνορα της Ελλάδας είναι και σύνορα της Ευρώπης - Να σταματήσει η μικροκομματική εκμετάλλευση των εθνικών θεμάτων από την αντιπολίτευση - Κανείς πια δεν μπορεί να βγάλει κίτρινες κάρτες στην Ελλάδα, η χώρα είναι εκτός μνημονίων»

Τ. Καραγιάννη: Απολύτως καταστροφικό για τις δημόσιες υπηρεσίες το 1 προς 5

Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε βάσει και της εμπειρίας που έχει ως πρώην οργανωτική γραμματέας της ΑΔΕΔΥ, για το τι σημαίνουν οι απολύσεις για το κοινωνικό κράτος

Κ. Μπάρκας: Η ελληνική εξωτερική πολιτική παίζει πλέον κυρίαρχο ρόλο στην Ανατολική Μεσόγειο

"Δεν καταλαβαίνω την επιλογή της ΝΔ να κατηγορεί την κυβέρνηση, γιατί συνεδριάζουν τα όργανα του κράτους. Εάν δεν είχε συγκληθεί το ΚΥΣΕΑ, θα μας κατηγορούσαν εξίσου για τη μη σύγκλησή του. Η Νέα Δημοκρατία τηρεί μία ανεύθυνη στάση"

Σ. Φάμελλος: Το ερώτημα είναι αν θα συνεχίσουμε να ξεπερνάμε την οικονομική χρεοκοπία που άφησαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ

«Χρειαζόμασταν μια πιο δυνατή, πιο τίμια, πιο παραγωγική Ελλάδα. Γι' αυτήν θ' αποφασίσουμε την 7η Ιουλίου. Νομίζω κανείς δεν θα ρισκάρει να μπλέξει πάλι με χρεοκοπίες, με δάνεια με αέρα και με κρυφά συμβόλαια. Θέλουμε όλα να γίνονται με διαφάνεια»

Γ. Βασιλειάδης: Τις επόμενες ημέρες από την UEFA το νέο πλαίσιο ποινών για στημένα

«Tο 2015, όταν παραλάβαμε, υπήρχε ένας προϋπολογισμένος κουτσουρεμένος κατά 30% σε σχέση με το 2014, με ανύπαρκτες υποδομές, απειροελάχιστο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, χρέη της Πολιτείας προς τους αθλητές … καταφέραμε να ξεχρεώσουμε, να μεγαλώσουμε το πρόγραμμα επενδύσεων, να κάνουμε έργα σε όλη την Επικράτεια …» (Ηχητικό)

Αλ. Τσίπρας: Μιλούν για μειώσεις φόρων αυτοί που τρέλαναν στους φόρους τον λαό χωρίς να φέρουν ούτε μία επένδυση (Video)

“Υπάρχει κανένας πολιτικός που να μην του αρέσει να λέει «μειώσεις φόρων» και εύκολα λόγια που ακούγονται ευχάριστα στα αυτιά των πολιτών» αναρωτήθηκε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην συνέντευξή του στο Open.

Ευκλ. Τσακαλώτος: Η πολιτική της ΝΔ οδηγεί σε ένα περιβάλλον όπου το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό

«Ο κόσμος και οι επιχειρήσεις χρειάζονται στοχευμένες φοροελαφρύνσεις αλλά και στήριξη της οικονομίας με αναπτυξιακή πολιτική και κατάλληλα εργαλεία»

Ραδιόφωνο