Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Συγγνώμη Γ.Γιακουμάτου για τα περί «κολλητικής αρρώστιας» της ομοφυλοφιλίας

«Για όλους όσους εξαιτίας της παραπληροφόρησης όχι αθώων δημοσιογραφικών οργάνων εθίγησαν ζητώ συγγνώμη». Ατυχή χαρακτήρισε την δήλωση του Γ.Γιακουμάτου ο Κ.Μητσοτάκης

Συμφωνία ασφαλιστικών εταιρειών και εργαζομένων για αύξηση εργοδοτικών εισφορών ‬υπέρ του ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ

«Οι εκπρόσωποι ‬των ‬εργοδοτών ‬‬και ‬των εργαζομένων‭ ‬συμφώνησαν σε εργοδοτικές εισφορές ‭‬υπέρ του Ταμείου, σημαντικά υψηλότερες ‬των ‬εισφορών που ‬δίδονται ‬σήμερα ‬υπέρ ‬του δημόσιου συστήματος επικουρικής ασφάλισης»

Ρ. Σβίγκου: Τους ενοχλεί ότι τέλειωσαν τα δάνεια με «αέρα»

«Περιμένουμε από τη ΝΔ να μας πει ποιος έδωσε το τελευταίο δάνειο στον κ. Ψυχάρη, πριν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, των 96 εκατομμυρίων ευρώ και όταν να διαβάσει το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για να αντιληφθεί τις ευθύνες της»

Δ. Βέττας: Πώς είστε βέβαιος ότι θα χρησιμοποιηθεί ο κόφτης κ. Μητρόπουλε, μάγος είστε; (Video)

Βέβαιος για την χρησιμοποίηση του κόφτη παρουσιάστηκε το πρωί ο κ. Μητρόπουλος στον ΑΝΤ1 ο οποίος προφήτευε με τη σιγουριά του "ειδικού", όπως κάθε μέρα άλλωστε, τα δεινά που θα βρουν τους πολίτες της χώρας.

Η προστασία του περιβάλλοντος και τα ενεργειακά στο επίκεντρο της συνάντησης Παυλόπουλου - Κανιέτε

«Η ενέργεια ως τομέας μπορεί να ενισχύσει ως δυναμικό της την Ελλάδα καθώς μπορεί να προσφέρει επενδύσεις, να προσφέρει ανάπτυξη και απασχόληση και η σχετική ενεργειακή πολιτική της ΕΕ»

Χ. Μαντάς: Ζητούμενο μια πολυφωνική ενημέρωση και η διάσωση των θέσεων εργασίας στον τύπο (Video)

Στην κινητικότητα και τις διεργασίες που υπάρχουν για την ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης καθώς και στα θέματα του τύπου αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς, στο ΣΚΑΙ.

Δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.
Δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.
Δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.
Δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.
Δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.
Ραδιόφωνο