Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Περιβάλλον

Προστασία του Καλλίδρομου από τις εξορύξεις ζητούν 15 φορείς της Φθιώτιδας

Με ψήφισμά τους δηλώνουν ότι θα σταθούν αντιμέτωποι με κάθε νόμιμο μέσο στην αλλοίωση και την καταστροφή του όμορφου Καλλίδρομου από εξορυκτικές δραστηριότητες, που δεν εξυπηρετούν καμία πραγματική ανάγκη και είναι σίγουρο ότι δεν υπηρετούν την περιοχή και το κοινό καλό, παρά μόνο δίνουν τόπο για εκμετάλλευση καταστροφική και ασύμβατη με τις αξίες της περιοχής και υποθηκεύουν το μέλλον της.

Περί τα 29,5 εκατομμύρια ευρώ για αστική αναζωογόνηση ενέκρινε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Χρηματοδότηση ύψους 29.526.449,18 ευρώ για το έτος 2017, εγκρίθηκε με απόφαση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Σταθάκη, μέσω του προγράμματος του Πράσινου Ταμείου, με τίτλο...

Ο καθηγητής Ζ.Ερ. Σεραλινί την Τρίτη στην Αθήνα

Όπως μας πληροφορεί η Greenpeace, o κ. Σεραλινί έχει δημοσιεύσει τη μεγαλύτερη ανεξάρτητη έρευνα που έχει γίνει μέχρι στιγμής για τις επιπτώσεις των Γενετικά Τροποποιημένων Οργανισμών στην υγεία και αποκάλυψε τη σύνδεσή τους με την ανάπτυξη καρκίνου, σημάδια τοξικότητας στα νεφρά και στο συκώτι ή και πρόωρο θάνατο.

Παράταση για δηλώσεις ιδιοκτησίας σε περιοχές της Κορινθίας

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας του Κτηματολογίου (ΕΚΧΑ Α.Ε.), οι ιδιοκτήτες μπορούν να υποβάλουν δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής όπου βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr.

Θανατηφόρα δολώματα στη Νυμφαία Κομοτηνής

Ειδοποιήθηκε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κομοτηνής και αυτός με τη σειρά του κάλεσε τη Μονάδα Ανίχνευσης Δηλητηριασμένων Δολωμάτων του WWF Ελλάς που εδρεύει στη Δαδιά και διαθέτει εκπαιδευμένο σκύλο. Εντοπίσθηκαν 11 φόλες, μια νεκρή αλεπού και ένα νεκρό κυνηγόσκυλο.

Εγκαίνια Κορίνθου - Πατρών: Επιτέλους, ένα βαλτωμένο έργο ολοκληρώθηκε

Ο ισχυρότερος συμβολισμός της ολοκλήρωσης του εν λόγω έργου, που πολλοί πίστεψαν ότι δεν θα γίνει ποτέ, σημείωσε ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας στην ομιλία του, είναι ότι ανοίγει δρόμους εξόδου από τη μεγάλη περιπέτεια, την πολυετή κρίση και την πολυετή οικονομική επιτροπεία.

Με ηλεκτρονικές διαδικασίες η παραχώρηση χρήσης αιγιαλού

Ηλεκτρονικά θα διεξάγεται η πλειοδοτική δημοπρασία για την παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας, όχθης και παρόχθιας ζώνης μεγάλων λιμνών και πλεύσιμων ποταμών, ύστερα από τροπολογία που...

Χρ.Σπίρτζης: Τα έργα παραχώρησης θα ολοκληρωθούν όταν καταφέρουμε να μειώσουμε τα διόδια

Τη Μεγάλη Πέμπτη αναμένεται να δοθεί η σήραγγα της Κλόκοβας στην Αιτωλοακαρνανία και στο σύνολό του ο οδικός άξονας Αντίρριο - Γιάννενα έως το τέλος του μήνα -αρχές του επόμενου... Μέχρι τότε θα δοθεί και ο Ε65 της Κεντρικής Ελλάδας, ο οποίος ξεκινάει από το πουθενά (Ξυνιάδα πριν το Δομοκό) και θα φτάνει στα Τρίκαλα.

140 περιβαλλοντικές οργανώσεις ζητούν μεταρρύθμιση της ΚΑΠ

Προς τούτο καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στη δημόσια διαβούλευση που έχει ξεκινήσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Όπως υπογραμμίζουν με κοινή ανακοίνωσή τους οι εγχώριες οργανώσεις...

Κομισιόν και κράτη - μέλη γνώριζαν για το diesel gate, αλλά αδιαφόρησαν

Καμιά αρχή της Ε.Ε. ή των κρατών - μελών δεν είχε διενεργήσει έρευνα για τις μαϊμού εκπομπές οξειδίων του αζώτου των πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων, τονίζει η Eξεταστική Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου

Δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.
Δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.
Ραδιόφωνο