Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Εκδήλωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για την αλληλεγγύη ως όπλο ενάντια στο ρατσισμό: "Ζούμε μαζί, ζούμε αρμονικά"

Εκδήλωση για την αλληλεγγύη ως όπλο ενάντια στο ρατσισμό, με τίτλο "Ζούμε μαζί, ζούμε αρμονικά", διοργανώνουν οι Οργανώσεις Δυτικής Αθήνας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, την Παρασκευή 13/12 στις 7 μ.μ. (ΚΥΒΕ Περιστερίου, Εθνάρχου Μακαρίου 1 & Κηφισού).

Ανοιχτή Πολιτική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στα Άνω Λιόσια

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19:00 στα Άνω Λιόσια, στο ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων (Λεωφόρος Φυλής 165), με θέμα: "Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και Εργασιακά Δικαιώματα".

Ανοιχτή Πολιτική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο Γαλάτσι

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 6:00 μ.μ., στο Γαλάτσι, στο πολιτιστικό κέντρο «ΚΑΜΙΝΙ» (Καραϊσκάκη και Ρεθύμνης).

Συγκρότηση Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ

Πρόσκληση για την συνάντηση Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ η συνάντηση θα γίνει την Κυριακή, 8 Δεκέμβρη, στις 10:30 στον 3ο όροφο των γραφείων μας στη Λεωνίδου 16-18 και Κολωνού και θα αναδείξει Γραμματεία και Συντονιστή του Τμήματος.

Ανοιχτή εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ Άνω Κέντρου Θεσσαλονίκης

Ο ΣΥΡΙΖΑ Άνω Κέντρου Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί ανοιχτή εκδήλωση υποδοχής νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, σε έναν ανοιχτό διάλογο για τα φλέγοντα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας αλλά και γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ του σήμερα και του αύριο αφορά όλους τους προοδευτικούς πολίτες.

Εκδήλωση συζήτηση ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στο Παγκράτι

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Παγκρατίου πραγματοποιεί εκδήλωση - συζήτηση, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 στις 7:00 το απόγευμα στο καφέ ΠΗΝΕΛΟΠΗ & Μνηστήρες (πρώην «Ελλάς») Πλατεία Πλαστήρα 8, Παγκράτι.

Ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία την Δευτέρα στο Caravel

Πρόσκληση σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019, στις 19:00 στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL HOTEL για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στον κοινό αγώνα για μία νέα προοδευτική διακυβέρνηση

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την ανασυγκρότηση

Με μεγάλη επιτυχία και σε ένα ιδιαίτερα ζεστό περιβάλλον, πραγματοποιήθηκε η Ανοιχτή Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο με ομιλητές τον τέως πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και την κοινοβουλευτική εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία την Τετάρτη στον Ταύρο

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα στον Ταύρο (Επταλόφου και Πειραιώς, πρώην δημ. Σφαγεία, αίθουσα 7).


Ραδιόφωνο