Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Υπουργείο Εργασίας: Σήμερα η 13η σύνταξη σε όσους λαμβάνουν προσωρινή

Πιστώνεται σήμερα Τρίτη η 13η σύνταξη, στους λογαριασμούς 7.700 πρώην δημοσίων υπαλλήλων που λαμβάνουν προσωρινή σύνταξη από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση...

Σάββας Ρομπόλης: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτείνει "Uberοποίηση" της εργασίας!

Η μονιμότητα καταβολής της 13ης σύνταξης όσο και οι δυνατότητες βιωσιμότητας του ασφαλιστικού συνηγορούν στη συνολική καταβολή της 13ης σύνταξης σε όλους τους συνταξιούχους από τον επόμενο χρόνο

Ένας "γαλάζιος" οδηγός εργασιακού μεσαίωνα

Οι δεσμεύσεις Μητσοτάκη για την επόμενη ημέρα - Προτάσεις από το shock therapy του ΔΝΤ: Το ξεπερασμένο οκτάωρο, η επταήμερη εργασία, η διαμόρφωση του κατώτατου (κυμαινόμενου) μισθού από τον εργοδότη, το πρότυπο της εξατομικευμένης απασχόλησης * Έφη Αχτσιόγλου: "Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για το επταήμερο της εργασίας. Η επταήμερη λειτουργία των επιχειρήσεων υπάρχει εδώ και δεκαετίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι δουλεύουν επτά ημέρες ακατάπαυστα..."

Η επέλαση του ασφαλιστικού Πινοσέτ...

Το πρόγραμμα της Ν.Δ. για την ασφάλεια - Το ασφαλιστικό σύστημα εκχωρείται στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες. Η περίθαλψη των ασφαλισμένων, επίσης. Οι άνεργοι - ανασφάλιστοι θα πρέπει να αφεθούν στην τύχη τους... Κόστος μετάβασης από το υφιστάμενο δημόσιο σύστημα στο σύστημα των "τριών πυλώνων" 55 δισ., ενώ το κόστος για να καλύψει ο προϋπολογισμός τα 1,2 εκατ. δικαιούχων της επικουρικής εκτιμάται στα 30 δισ. ευρώ!

Υπουργείο Εργασίας: H μόνη σχέση της ΝΔ με τη 13η σύνταξη είναι η κατάργησή της

«Ο κ. Βρούτσης, που χαρακτηρίζει "προεκλογικό επίδομα" τη μόνιμη 13η σύνταξη, καλό θα ήταν να είναι πιο προσεκτικός, όταν το μόνο δείγμα γραφής του είναι οι μόνιμες περικοπές των κυβερνήσεων που...

Δικαίωση για τις καθαρίστριες: Αύξηση στους μισθούς 10%, ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά

Υποχρεωτικές πλέον οι διετείς συμβάσεις - Αλ.Τσίπρας: Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για να έχετε καλύτερες απολαβές, πιο ασφαλή εργασία και προοπτική σταθερότητας"

Υπουργείο Εργασίας: Ποσό 35 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των αποθεματικών του κλάδου ανεργίας

Εγκρίθηκε η δέσμευση πίστωσης, ύψους 35 εκατ. ευρώ, για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής...

"Η απαγόρευση της επταήμερης εργασίας είναι νόμος του κράτους. Αυτό θέλει να αλλάξει ο κ. Μητσοτάκης"

"Υπενθυμίζουμε στα στελέχη της ΝΔ και στα φιλικά τους μμε, ότι η απαγόρευση της επταήμερης εργασίας είναι νόμος του κράτους και, μάλιστα, αναγκαστικού δικαίου" αναφέρει σε ανακοίνωση του το Υπουργείο Εργασίας. "Πράγμα που σημαίνει ότι τα μέρη που συνάπτουν συλλογικές συμβάσεις, δεν μπορούν να παρεκκλίνουν από αυτόν, ακόμη και αν το συμφωνήσουν. Αυτό είναι που ο κ. Μητσοτάκης θέλει να αλλάξει».

Υπ. Εργασίας: Νόμος του κράτους η απαγόρευση επταήμερης εργασίας

«Φανταζόμαστε ότι για τη ΝΔ και τον τρόπο που θέλει να αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα, ούτε ο κ. Βέμπερ μίλησε σήμερα για κατάργηση του κατώτατου μισθού στους νέους. Άλλα ούτε και δεν μίλησε»

Μειώθηκαν οι ώρες εργασίας, διασφαλίστηκαν οι μισθοί και τα επιδόματα εργασίας

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στον "Παπαστράτο" Γ. Δρούγκας αποδομεί το "επταήμερο" - "Το ωράριο ρυθμίστηκε στις 37,3 ώρες εβδομαδιαίως, χωρίς καμία μείωση αποδοχών, ενώ οι εργαζόμενοι έχουν διασφαλισμένα τα όποια επιδόματα απορρέουν, όπως π.χ. νυχτερινό, βάρδιας, προσαύξηση 75% τις Κυριακές"


Ραδιόφωνο