Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Την λειτουργία της 3ης Τοπικής Μονάδας Υγείας στην Κοζάνη, εγκαινίασε ο Ανδρέας Ξανθός (Video)

Την επίσημη έναρξη λειτουργίας της 3ης ΤΟΜΥ (Τοπική Μονάδα Υγείας) στην πόλη της Κοζάνης, εγκαινίασε σήμερα ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ο οποίος από το πρωί περιοδεύει στα νοσοκομεία και τις μονάδες υγείας σε Καστοριά, Κοζάνη και Πτολεμαΐδα.

Π. Πολάκης σε ΠΟΕΔΗΝ: Τέτοια "υποβάθμιση" να παρακαλάτε να γίνει σε όλες τις υγειονομικές μονάδες της χώρας..

Απάντηση έδωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σε ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ στην οποία γίνεται λόγος για υποβάθμιση της νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας. Ο Π. Πολάκης τονίζει σε ανάρτηση του στο facebook "να παρακαλάτε να γίνει σε όλες τις υγειονομικές μονάδες της χώρας...!"

Αν. Ξανθός: Κανονικά οι 2500 προσλήψεις ιατρονοσηλευτικού προσωπικού για το 2019

"Παρά τις μισθολογικές περικοπές των εργαζομένων και τα προβλήματα που προέκυψαν στα νοσοκομεία με αφορμή την οικονομική κρίση, το ανθρώπινο δυναμικό κράτησε ψηλά τη σημαία τής λειτουργίας του ΕΣΥ"

Υπουργείο Υγείας: Ίδρυση ξενώνων για παιδιά που παραμένουν στο νοσοκομείο «Αγία Σοφία» με εισαγγελική εντολή

Το πρόβλημα των παιδιών που παραμένουν στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», με εισαγγελική εντολή, βρέθηκε στο επίκεντρο σύσκεψης στα γραφεία της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας με τη συμμετοχή...

Στην Κάρπαθο για την οργάνωση της έναρξης λειτουργίας του νέου νοσοκομείου ο Π.Πολάκης

«Σύντομα θα είμαστε σε θέση να μιλάμε και για ημερομηνία εγκαινίων. Εγκαίνια όμως λειτουργίας και όχι θεμελίων, όπως αρέσκονταν να κάνουν οι προκάτοχοί μας», σημειώνει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας

Γ.Μπασκόζος: Ο στιγματισμός των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων αποτελεί βασικό εμπόδιο στην πρόσβαση σε «κατάλληλη ασθενο-κεντρική φροντίδα»

«Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναγνωρίζει ότι τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα αντιμετωπίζουν ουσιαστικά εμπόδια στην πρόσβαση σε "κατάλληλη ασθενο-κεντρική φροντίδα", δεν τυγχάνουν πρόωρης παρέμβασης και...

Κατ' οίκον νοσηλεία ογκολογικών ασθενών- Τη νέα υπηρεσία στο Λασίθι εγκαινίασε ο Α. Ξανθός (Video)

Τη νέα υπηρεσία του Διαλυνάκειου Νοσοκομείου Νεάπολης για την κατ' οίκον νοσηλεία ογκολογικών ασθενών, εγκαινίασε το πρωί του Σαββάτου ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός.

Πραγματικότητα η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο Πολυγύρου της Χαλκιδικής

Εγκαινιάστηκε από τον Παύλο Πολάκη - Χρ. Γιαννούλης: Η παντελής απουσία της διοίκησης Τζιτζικώστα άφησε για πολλά χρόνια εκτεθειμένο ένα σημαντικό για την περιοχή ίδρυμα υγειονομικής περίθαλψης, από το οποίο εξυπηρετούνται χιλιάδες συμπολίτες μας

Σε λειτουργία τον Σεπτέμβριο στο Ωραιόκαστρο στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης για άτομα με αναπηρία

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο αναμένεται να λειτουργήσει στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης για άτομα με αναπηρίες εντός του χώρου της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου "Ελπίδα" στο Ωραιόκαστρο.


Ραδιόφωνο