Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Επικίνδυνη και αναποτελεσματική η κυβέρνηση στο προσφυγικό

«Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ μονόδρομος για την αξιοπρεπή διαχείριση του προσφυγικού και την κοινωνική συνοχή» τονίζουν με ερώτησή τους 65 βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Αιματηρή συμπλοκή στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη

Άγρια σύγκρουση στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης ανάμεσα σε ομάδες μεταναστών και προσφύγων. Θύμα ένας νεαρός Αφγανός που τραυματισμένος σοβαρά από μαχαίρι στο πόδι. Πρόκειται για ένα ακόμα περιστατικό ανεξέλεγκτης βίας την οποία η Αστυνομία φαίνεται πλέον αδύναμη να ελέγξει.

Υπεραμύνεται των επιλογών του το υπουργείο Μετανάστευσης απαντώντας σε Αυγή και ΕφΣυν

Υπερασπίζεται πλήρως την επιλογή του διοικητή της δομής Πύργου, Χρήστου Τσιαχρή το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, αλλά και όλες τις “γαλάζιες επιλογές” διοικητών, τις οποίες ανέδειξε η Αυγή στο φύλλο της Πέμπτης, μέσω απάντησης “κύκλων” του υπουργείου που εξέδωσαν προ ολίγου.

DW: Μαρτυρίες ότι η Ελλάδα κάνει παράνομες επαναπροωθήσεις

Νέα στοιχεία δείχνουν ότι οι ελληνικές αρχές απελαύνουν παράνομα πρόσφυγες στα σύνορα με την Τουρκία. Συμμετέχοντας σε διεθνή ερευνητική ομάδα, η DW εντόπισε και γνώρισε κάποια από τα θύματα τέτοιων επαναπροωθήσεων.

"Γαλάζια παιδιά" στις δομές φιλοξενίας της ενδοχώρας

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των διοικητών - Τοπικοί παράγοντες, πρώην πολιτευτές και απόστρατοι του στρατού και της αστυνομίας μεταξύ όσων θα αναλάβουν καθήκοντα διοικητή στις δομές για τους πρόσφυγες

Θ.Φωτίου: Το ν/σ - ντροπή του υπ. Μετανάστευσης κάνει αβίωτη την παραμονή των ασυνόδευτων ανήλικων στη χώρα (Video)

«Πέρασαν 10 μήνες από τότε που αναλάβατε την κυβέρνηση και καταργήσετε το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής την πρώτη κιόλας μέρα. Μετά από 6 μήνες και αφού κάνατε μπάχαλο τα νησιά, αναγκαστήκατε να ξαναϊδρύσετε το υπουργείο. Ψηφίσατε νέο νόμο το Νοέμβριο και έξι μήνες μετά τον ξαναλλάζετε»


Ραδιόφωνο