Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Η Ρ. Δούρου για τις πυρκαγιές: Για να μπει τέλος στη... «νομοτέλεια»

"...οι συνέπειες των δασικών πυρκαγιών (όπως και των άλλων φυσικών καταστροφών) προλαμβάνονται και περιορίζονται υπό την προϋπόθεση ύπαρξης σοβαρού σχεδιασμού, ετοιμότητας, συντονισμού και αποτελεσματικής δράσης"

Εξήντα επτά πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο

"Αυτήν τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη η πυρκαγιά στους Μπλεμενιάνους Κυπαρισσίας, η οποία όμως είναι περιμετρικά οριοθετημένη χωρίς ενεργό μέτωπο και για την κατάσβεσή της επιχειρούν 10 πυροσβέστες με πέντε οχήματα..."

Γ. Βασιλειάδης: Προσπαθούμε να βάλουμε κανόνες διαφάνειας στον τζόγο

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις σχετικά με την ΕΠΟ, ο υφυπουργός τονίζει πως η κυβέρνηση σχεδιάζει μια ολιστική αντιμετώπιση των προβλημάτων του ποδοσφαίρου με στόχο να «τελειώνουμε οριστικά με τις σκιές και τα παράκεντρα εξουσίας»

Αλ. Τσίπρας: Ανεξίτηλο στίγμα στον κινηματογράφο και το θέατρο αφήνει η Ζωή Λάσκαρη

Ανεξίτηλο στίγμα στον ελληνικό κινηματογράφο και στο θέατρο αφήνει πίσω της η Ζωή Λάσκαρη τονίζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτηση του στο twitter. "Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε την...

Το ΣτΕ μπλοκάρει προσωρινά τη διαδικασία εκκαθάρισης του ΟΑΣΘ

Το ΣτΕ απέρριψε το αίτημα προσωρινής διαταγής ως προς την τοποθέτηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Αντίθετα, έκανε δεκτό το αίτημα ως προς το σκέλος της αναστολής της διαδικασίας εκκαθάρισης

Στ. Παππάς: “Αυτονόητη” η ελεύθερη μετακίνηση ανέργων στον ΟΑΣΘ και η διαγραφή παλαιών προστίμων

"Οι μετακινήσεις είναι δικαίωμα του πολίτη. Ένα δικαίωμα που ο πολίτης για λόγους κοινωνικούς το έχει στερηθεί -και αναφέρομαι στους ανέργους- κι εμείς οφείλουμε να το αποκαταστήσουμε"


Ραδιόφωνο