Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χωρίς σχολικά γεύματα από την αρχή της χρονιάς σχολεία της Θεσσαλονίκης

Όπως τονίζει ο δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών σε επιστολή προς τους αρμόδιους φορείς, «4.500 μαθητές των σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου στερούνται από την αρχή του σχολικού έτους τα σχολικά γεύματα, χωρίς να γνωρίζει κάποιος πότε θα αρχίσει επιτέλους η διάθεση των γευμάτων»

Αυξήσεις και ελλείψεις στα φάρμακα

Ο ΦΣΑ, ζητά την άμεση παρέμβαση της πολιτείας κάνει λόγο για μία κατάσταση η οποία έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, προειδοποιώντας ακόμη και «για την υγεία των πολιτών»

Δηκτικός ο Ν. Φίλης: "Η ζωή δεν θέλει κόπο, θέλει κόλπο", το μήνυμα Κεραμέως στους νέους

Τη συνειδητή εξαπάτηση της Βουλής από την υπουργό Παιδείας κατήγγειλε ο πρ. υπουργός Παιδείας επισημαίνοντας πως η αποκάλυψη του έγγραφου του ΔΟΑΤΑΠ δείχνει γιατί η κ. Κεραμέως κρύβει την αλληλογραφία της: Επειδή ο αρμόδιος θεσμικός φορέας του ελληνικού κράτους, ο ΔΟΑΤΑΠ, αποδεικνύει ότι οι απαιτήσεις της Κομισιόν είναι αντισυνταγματικές

Μεταφορικό Ισοδύναμο και αλήθειες: Μια απάντηση στον υπουργό Ναυτιλίας Γ. Πλακιωτάκη

Οι νησιώτες - φυσικά πρόσωπα γνωρίζουν ότι αρχές κάθε μήνα (και περιοδικά οι επιχειρηματίες) ελάμβαναν (επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ) μια διαφορά στην τσέπη τους, προς βελτίωση του κόστους μεταφοράς και κατά το δυνατόν εξίσωσής του με τη χερσαία μεταφορά.

Άννυ Παπαρρούσου: Θα ζητήσουμε εισαγγελική παρέμβαση κατά του βουλεύματος για τη δολοφονία του Ζακ (Ηχητικό)

Εδώ και 16 μήνες βλέπουμε τα ίδια χαρακτηριστικά διαχείρισης της υπόθεσης που δε βοήθησε καθόλου στην διακρίβωση της αλήθειας. Μας λείπουν πολύ σημαντικά κομμάτια. Αν είχε βοηθήσει η αστυνομία θα ξέραμε γιατί μπήκε αυτός ο άνθρωπος φοβισμένος μέσα στο κοσμηματοπωλείο

Όλες οι Ειδήσεις