Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κατάσχεση ακατάλληλων κρεάτων στον Πειραιά

Κατά τον υγειονομικό κτηνιατρικό έλεγχο σε δύο κρεοπωλεία του Πειραιά, οι ελεγκτές κτηνίατροι εντόπισαν και κατέσχεσαν διάφορα παρασκευάσματα κρέατος (μπιφτέκια, κιμά, λουκάνικα χωριάτικα, κοντοσούβλια, κ.λπ.)

«Η κα Κεραμέως οφείλει να είναι προσεκτικότερη και όταν διαβάζει και όταν μιλά δημοσίως»

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, η αρμόδια τομεάρχης της ΝΔ δήλωσε εντυπωσιασμένη από «την αύξηση κατά 548% του ποσού που θα διατεθεί για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις», ωστόσο σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση αυτή ανέρχεται στο 12,9%. «Με μόλις 1.913.000 ευρώ δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν Πανελλαδικές»

Γαλάζιο "αυτογκόλ" στο συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών

"Διεφθαρμένους" αποκάλεσε ο Μ. Βορίδης τους αιρετούς των Περιφερειών - Εξαγγελία Σκουρλέτη για αύξηση της χρηματοδότησης των ΟΤΑ β' βαθμού - Καμία αύξηση πόρων, λέει η Ν.Δ.

Εκτός λειτουργίας οι σταθμοί μέτρησης ατμοσφαιρικής ρύπανσης στη Θεσσαλονίκη

Οι επτά σταθμοί μέτρησης ατμοσφαιρικής ρύπανσης στη Θεσσαλονίκη έπαψαν να λειτουργούν στις 2/11 λόγω έλλειψης συντήρησης σύμφωνα με τον χημικό μηχανικό, της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Ηρακλή Λάτσιο

Έληξε η κατάληψη στο κτίριο του ΙΝΕΔΙΒΙΜ

«Φεύγουμε θεωρώντας ότι εκπληρώθηκε η απαίτησή μας για εκκίνηση των εργασιών εν μέσω κατάληψης και λαμβάνοντας υπόψη την πολιτική νίκη που πετύχαμε απέναντι στο υπουργείο και που αφήνει μόνο θετική παρακαταθήκη για τη συνέχεια του αγώνα»

Δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.
Ραδιόφωνο