Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Άκυρη λόγω αντισυνταγματικότητας αποβαίνει η ρύθμιση που ετοίμαζε η ΝΔ για τις επικουρικές συντάξεις!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης μιλώντας στη Βουλή δεν έθεσε κανένα χρονοδιάγραμμα για το πότε θα την προχωρήσει. Ούτε καν το νόμο Κατρούγκαλου δεν είπε ότι θα καταργήσει.

Η Ρένα Δούρου απαντά στον κ. Θεοδωρικάκο για τη διαχείριση των απορριμμάτων

Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου απαντά στην επίθεση που δέχθηκε από τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο και τα περί "ωρολογιακής βόμβας" για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική.

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος του Κόκκινου Βαγγέλης Καραγεώργος

Γεννημένος το 1966, μεγαλωμένος στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, πρωτοστάτησε στους φοιτητικούς και κοινωνικούς αγώνες της δεκαετίας του '80 και του '90 μεσα απο τις γραμμές οργανώσεων της Επαναστατικής Αριστεράς, ενώ διετέλεσε και μελος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Νέα εκστρατεία διάσωσης της οργάνωσης Μεσόγειος SOS στ΄ ανοιχτά της Λιβύης

Η μη κυβερνητική οργάνωση Μεσόγειος SOS, που συνδέεται με την οργάνωση Γιατροί Χωρίς Σύνορα, ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη νέας εκστρατείας διάσωσης στ΄ανοιχτά των λιβυκών αρχών, επτά μήνες μετά την ακινητοποίηση του πλοίου της Aquarius, του οποίου είχε αφαιρεθεί η σημαία.

Βουλή: Απολύτως λειτουργικά τα κτίρια της Βουλής, καμία σοβαρή ζημιά από τον σεισμό

Τόσο η Βουλή όσο και τα άλλα κτίρια ιδιοκτησίας της, έχουν ελεγχθεί από τα ειδικά τεχνικά κλιμάκια και διαπιστώθηκε ότι είναι απολύτως λειτουργικά κι ότι μπορούν να συνεχιστούν κανονικά οι προγραμματιζόμενες εργασίες, διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας.

Έφη Αχτσιόγλου: Οι αυξήσεις στις συντάξεις χηρείας είναι μέτρο που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

«Οι αυξήσεις στις συντάξεις χηρείας, αναδρομικά από την ψήφιση του Νόμου 4611/2019, είναι μέτρο που έλαβε η προηγούμενη κυβέρνηση» τόνισε η πρώην υπουργός Εργασίας απαντώντας στη χθεσινή εγκύκλιο...