Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

M. Mπαρνιέ: Χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για μια συμφωνία

"Χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε τις επόμενες εβδομάδες με ψυχραιμία και υπομονή". Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής διαπραγματευτής της ΕΕ για το Brexit προσχερχόμενος στη σημερινή Σύνοδο Κορυφής.

Ευχαριστίες Ν.Χριστοδουλίδη και Α.Νεοφύτου στον Ν.Κοτζιά

Ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών, Ν.Χριστοδουλίδης και ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Α.Νεοφύτου, εξέφρασαν την εκτίμησή του προς τον Ν.Κοτζιά, αμέσως μετά την παραίτηση του τελευταίου από το υπουργείο Εξωτερικών

T.Μέι: Εφικτή η συμφωνία για το Brexit

«Σημαντική πρόοδος» για το Brexit επιτεύχθηκε στη Σύνοδο Κορυφής του Σάλτζμπουργκ, σύμφωνα με τη πρωθυπουργό της Βρετανίας, η οποία δήλωσε αισιόδοξη ότι μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία για την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ

Την Παρασκευή θα συνεχιστεί η συζήτηση στη Βουλή της ΠΓΔΜ

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης VMRO-DPMNE, ζήτησε σήμερα να ολοκληρωθεί άμεσα η συζήτηση αυτή στην ολομέλεια της Βουλής, η οποία ξεκίνησε την Δευτέρα και σύμφωνα με τον Κανονισμό του Κοινοβουλίου μπορεί να διαρκέσει μέχρι δέκα ημέρες.

Η Καταρίνα Μπάρλεϊ υπ. Δικαιοσύνης θα ηγηθεί του ευρωψηφοδελτίου του SPD

Η υπουργός Δικαιοσύνης Καταρίνα Μπάρλεϊ θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών (SPD) στις επικείμενες ευρωπαϊκές εκλογές του 2019, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της ίδιας και της αρχηγού του κόμματος, Αντρέα Νάλες.


Ραδιόφωνο