Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
16.6°C21.4°C
1 BF 60%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.9°C19.1°C
1 BF 83%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.9°C17.7°C
1 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
15.8°C19.1°C
3 BF 51%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.9°C17.4°C
0 BF 100%
ΑΠΘ / Ολονύκτια διαμαρτυρία για την Παλαιστίνη - Φοιτητές έστησαν σκηνές
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΑΠΘ / Ολονύκτια διαμαρτυρία για την Παλαιστίνη - Φοιτητές έστησαν σκηνές

Σκηνές στο ΑΠΘ

Ολονύκτια διαμαρτυρία αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης πραγματοποιούν φοιτητές και φοιτήτριες του ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, έχουν στήσει σκηνές στον προαύλιο χώρο της πρυτανείας και έχουν κρεμάσει παλαιστινιακές σημαίες και πανό στον χώρο, ενάντια στην γενοκτονία στη Γάζα.

Στο ίδιο πλαίσιο, συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την πρυτανεία του ΑΠΘ πραγματοποίησαν νωρίς το μεσημέρι φοιτητικοί σύλλογοι, με κύριο αίτημα τη διακοπή των οικονομικών και ερευνητικών σχέσεων του ΑΠΘ με το Ισραήλ. Οι διαδηλωτές εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στον παλαιστινιακό λαό.

Παρόμοια αντίσκηνα με αυτά που υπάρχουν έξω από την πρυτανεία του ΑΠΘ, έστησαν τη Δευτέρα μέλη συλλογικοτήτων, σωματείων, οργανώσεων και φοιτητικών συλλόγων έξω από τον Λευκό Πύργο, στην ολονύκτια δράση αλληλεγγύης προς τον δοκιμαζόμενο παλαιστινιακό λαό.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογες δράσεις γίνονται και στην Αθήνα, καθώς ολονύκτια διαμαρτυρία για το αιματοκύλισμα στην Παλαιστίνη πραγματοποίησαν εργατικά σωματεία και φοιτητές, στα Προπύλαια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL